• DOLAR 32.602
  • EURO 34.822
  • ALTIN 2495.037
  • ...
HÜDA PAR`dan ittifak iddialarına yalanlama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

SİİRT-  Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Siirt İl Teşkilatı, başka partilerle ittifak ederek seçime girecekleri yönündeki iddiaları kesin bir dille yalanladı.

HÜDA PAR Siirt İl Teşkilatı, seçime az bir süre kala partileri aleyhinde yapılan ittifak haberlerine cevap vererek sessizliğini bozdu. HÜDA PAR Siirt İl Teşkilatı tarafından yapılan açıklamada, geçmişte iftira atanların sınıfta kaldığı, halkın artık bu sözlere teveccüh etmediği kaydedildi.

 “HÜDA PAR’a olan yoğun teveccühü gördükten sonra paniğe kapıldılar”

Kimi partilerin HÜDA PAR’ı ilk başta hafife almaya çalıştığını ancak halkın HÜDA PAR’a olan yoğun teveccühünü gördükten sonra paniğe kapıldığının kaydedilen açıklamada; “Şiddete başvurarak yolumuzu kesemeyeceklerini bilen bu güruhlar çeşitli iftiralarla bizleri karalamaya çalıştılar. Kimi yerlerde HÜDA PAR’ın AK Parti ile ittifak yapacağı yaygarasını yayanlar, kimi yerlerde de BDP ile ittifak içerisine gireceği yalanını uydurdular.”denildi.

 “İnanç Kimlik ve Hizmet şiarıyla yola çıkan adayımızı halkımız çok iyi tanımaktadır”

HÜDA PAR’ın ittifak kurmadan seçime gireceği ifade edilen açıklama şöyle devam etti: “Her iki parti’de Siirt’imizde başa geldikleri için halkımız tarafından denendiler. Memleketimize doğru dürüst bir hizmette bulunmadıkları gibi şu anki adaylarının da Siirt’imize bir şey kazandırmayacağı halkımızın malumudur. İnanç Kimlik ve Hizmet şiarıyla yola çıkan adayımız Sayın Mehmet Tetik’i de halkımız çok iyi tanımaktadır. Dost olan olmayan herkes şahsiyet ve dürüstlüğünü takdir etmektedir.

 Buna rağmen yalanlarına kendileri de inanmadıkları halde son bir çırpınış ile bu kara propagandaları yapanlara tavsiyemiz şudur: Geçmişte halkımız size bu fırsatı verdiği halde sınıfta kaldınız. Halkın emanetine sahip çıkamadınız. Halkın emanetini yetim hakkı olarak gören Hür kadrolara bırakınız! Ancak partizanlık ve kişisel menfaatlerin kişilerin gözünü kör ettiği şu çağımızda bu guruplardan böyle bir erdemi beklemek mümkün değildir.

 30 Mart’ta herkes görecektir ki HÜDA PAR aziz halkıyla ve Hür kadroları ile seçime girecektir. Bu korkularının, yaygaralarının ve iftiralarının hiçbir faydası olmamıştır ve Allah’ın yardımı ile bundan sonra da olmayacaktır .”denildi.

 Yapılan açıklamanın sonunda; HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun katılımıyla 26 Mart Çarşamba günü Siirt Cumhuriyet Meydanında yapılacak mitinge tüm Siirtliler davet edildi. (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir