• DOLAR 32.6
  • EURO 34.808
  • ALTIN 2491.072
  • ...
HÜDA PAR Ergani projelerini broşürlerle tanıtıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - HÜDA PAR seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ergani için hazırladıkları   projeleri halka tanıtan HÜDA PAR Ergani İlçe teşkilatı, 25 bin parti programını özetleyen broşür, 20 bin bayanlara yönelik projeler, 20 bin Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yılmaz’ı ve Ergani Belediye Başkan Adayı Metin Kaya’yı tanıtan, 20 bin Ergani ve Diyarbakır ile ilgili projeleri tanıtan broşür hazırladı.

 

Hazırlanan broşürler, parti gönüllüleri tarafından 2 gündür Ergani’nin tüm mahallerinde evlere dağıtılıyor. Broşür dağıtımı sırasında halkın HÜDA PAR’lıara büyük ilgi gösterdiği görüldü. 

 

Parti çalışmaları hakkında bilgi veren HÜDA PAR Ergani İlçe Başkanı M. Emin Buran, “Ergani’nin tüm mahallelerinde broşürlerimizi dağıtıyoruz. Allah’a hamdolsun halkın bize olan teveccühünü görüyoruz. Gittiğimiz sokaklarda çocuklar ellerindeki HÜDA PAR balonları ile şahadet parmaklarını kaldırarak bize eşlik ederek mahallede bizimle geziyorlar. Amacımız girilmedik ev bırakmamak herkese ulaşmaktır. Allah bu halka en güzel ve layık bir şekilde hizmet etmeyi bizlere nasip etsin. Allah bizim ayağımızı dost doğru yoldan kaydırmasın ve bize halkın bu teveccühüne layık olmayı nasip etsin.” dedi.  (Veysi Demirci - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir