• DOLAR 32.564
  • EURO 34.935
  • ALTIN 2426.092
  • ...
Halk HÜDA PAR`a güveniyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN- HÜDA PAR’ın Mardin’de yaptığı miting sonrası İLKHA’nın HÜDA PAR’dan beklentiniz nedir? sorununa Mardin halkı HÜDA PAR’ın inançlarına sahip çıkacağı ve hizmet konusunda kendilerine güvendiklerini belirttiler.

 Mardin’in Kumlu(Dukuk) köyünden mitinde katılan Ahmet Mecit, “ HÜDAPAR bölgemize iyilik ve huzur getireceğini bekliyoruz.  Yeni bir parti olmasına rağmen inşallah başaracaktır. Ondan iyilikten başka ne beklenebilir ki?” dedi.

 Zekeriya aydın ise, “ İnşallah HÜDA PAR muvaffak olur ve amacına ulaşır. Geleceğimiz için güzel şeyler vadediyor. HÜDA PAR’dan beklentimiz Türkiye’de ve dünyadaki tüm kötülüklerin kaldırılmasını istiyoruz ve bekliyoruz. Özellikle Mardin ve Kızıltepe’de ahlaksızlık almış başını gidiyor. HÜDA PAR’ın bunların önüne geçip kaldıracağını bekliyoruz.” temennisinde bulundu.

 Mardin’den mitinge katılan Semire Turan da HÜDA PAR’dan beklentimiz, İslami çalışmaların yayılması, bide pembe otobüs ve maddi durumu olmayan gençlerin evlendirilmesi projelerini çok önemsiyoruz. Ev ev dolaşarak anlatıyoruz. HÜDA PAR’ın geleceği parlaktır. Bu seçimde kazanmasa da gelecek seçimde kazanır inşallah.” İfadelerini kullandı.

 Mardin’den Mitinge katılan başka bir bayan ise, “Elhamdülillah Müslümanız ve Kuran’ın hükmünü istiyoruz. HÜDA PAR’dan beklentimiz, bölgemizin huzur bulup refaha ulaşması ve bölgemizdeki yanan ateşi de ancak HÜDAPAR’ın söndüreceğine inanıyoruz. Miting de çok güzeldi. Çünkü dinimiz güzel İslam’dan daha güzel bir din varmı? Çünkü İslam dini hak dinidir.” şeklinde konuştu.

 Derik’ten mitinge katılan Sena Erol, “ HÜDA PAR’dan beklentimiz Müslümanlara karşı birleşen Dünya müstekbirlerinin önünde dik durup, biz Müslümanlara sahip çıkması ve haklı davamızı haykırmasını istiyoruz.” dileklerinde bulundu.

 Mardin’den mitinge katılan Hülya Titiz ise, “ HÜDA PAR’dan beklentimiz İslami yaşantımıza ve inancımıza sahip çıkmasıdır.  Mardin çok hizmet bekliyor çöpler yollar hizmet yapan yok. İnşallah HÜDA PAR’ın Mardin’imize güzel hizmetler yapacağını bekliyoruz.  HÜDA PAR çocuklarımıza da sahip çıkacak. Okullarda ve parklarda uyuşturucu madde satılıyor. HÜDA PAR bu kötülüklerin önüne set çekip bunlarla mücadele edeceğini bekliyoruz inşallah.” Şeklinde beklentilerini dile getirdi. 

 Sultan Titiz ise, “HÜDA PAR’dan beklentimiz okullarımızın daha güzel olması, sosyal etkinliklerin çoğalması hizmet bakımından da daha İslami sosyal alanların oluşturmasını istiyoruz. İnşallah buda HÜDA PAR’la olacak.” İfadelerini kullandı.

 Fahriye yılmaz ise HÜDAPAR’a dua ederek, “Rabbim HÜDA PAR’ın rehberi olsun. Eğer hak yol üzerinde iseler onları muvaffak etsin. Rabbim ’in melekleri onlara yardım etsin. Rabbim gençlerimizi ve kızlarımızı tüm kötü alışkanlıklardan muhafaza etsin. Onları İslam ve Kuran fıtratı üzerine kılsın.” dedi.  (Mehmet Aslan/Zeki Aras-İLKHA)

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir