• DOLAR 32.564
  • EURO 34.877
  • ALTIN 2432.08
  • ...

BİNGÖL- Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği TÜMSİAD Bingöl Şube Başkanı İbrahim Alimoğlu, Başkan Yardımcıları Cihan Uzunyayla, Vedat Bingöl, Yakup Karagöz, Sektör Kurulları Komisyonu Başkanı Halim Canlı ve İl Genel Sekreteri Ergin Günerigök, KOSGEB Bingöl Müdürü Naci Özdemir’i makamında ziyaret etti.

 

Ziyaretlerinden ötürü TÜMSİAD heyetine teşekkür eden Özdemir, ziyaretten memnun kaldıklarını ifade ederek şunları kaydetti; “Sektörlerle ilgili tespit çalışmaları içerisindeyiz. KOBİ’lerimizin sorunları ve çözümü noktasında ilgili kurumlarla birlikte hareket ederek daha verimli çalışmalar elde edebiliriz. Bu konuda özellikle TÜMSİAD’la birlikte yurtdışı iş gezileri düzenlemek istiyoruz. Özellikle yeni iş planları olan ve ihracat odaklı iş yapmak isteyen işadamlarımızla birlikte yurt dışı iş gezilerine katılmamızın faydalı olacağı kanaatindeyiz” şeklinde konuştu.

 

Yurt dışı iş gezilerine önem verdiklerini ifade eden TÜMSİAD Bingöl Şube Başkanı Alimoğlu; “TÜMSİAD ailesi olarak sürekli yurt içi yurt dışı iş gezileri ve fuarlara katılıyoruz. Sizlerle birlikte her zaman yurt dışı iş gezi programlarına da hazırız.” dedi.

 

KOSGEB’in KOBİ’ler için önemli bir kurum olduğunu ifade eden Alimoğlu; “Üyelerimizin KOSGEB destekleriyle daha verimli çalışmalar içerisinde olduklarını zaman zaman görüyoruz. Sadece ödemelerle ilgili sürecin fazla uzun olduğunu söyleyen üyelerimiz var. Bunun da bütçe ile alakalı olduğunu ve biraz daha iyileştirileceğini düşünüyoruz. KOSGEB’in önemini çok iyi bildiğimiz için geçen yıl Ankara’da KOSGEB Genel Başkanı Mustafa KAPLAN’ı makamında ziyaret etmiştik. Bingöl’de KOSGEB Müdürlüğü’nün açılmasını talep ettiğimizde söz vererek ilk Bingöl’de açacaklarını söylemişti. Ve sözlerinde de durdular. KOSGEB Bingöl Müdürlüğü’nün ve yeni görevinizin hayırlı olmasını temenni ediyoruz.” şeklinde konuştu.

 

Gösterdikleri ilgi ve alakadan ötürü KOSGEB İl Müdürü Naci Özdemir’e teşekkür eden TÜMSİAD Bingöl Şube Başkanı İbrahim Alimoğlu ve beraberindeki heyet, başarı dileklerinde bulunarak KOSGEB binasından ayrıldı.   (İLKHA)