• DOLAR 32.534
  • EURO 34.839
  • ALTIN 2429.489
  • ...
Nuh Eğitim Der Ramazan Ayı Gıda Yardımını Tamamladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK- Nuh Eğirim Kültür Sağlık ve Dayanışma Derneği geçen yıl olduğu gibi bu sene de Şırnak`ta ramazan paketleri dağıtmaya Ramazan ayı başından itibaren devam etti. Şırnak`ta yoksul ve ihtiyaç sahiplerini hedef alan Nuh Eğitim-Der bu sene 336 aileye gıda yardımında bulundu.

336 AİLEYE GIDA YARDIMI YAPILDI
Yardımlarla ilgili açıklama yapan Nuh Eğitim-Der Başkanı Mehmet Erener; "Derneğimiz geçen sene faaliyete girdi. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda elimizden geldiği kadar Şırnaklı yoksul ailelere ulaşmaya çalıştık. Geçen sene Ramazan ayında 129 paket dağıttık. Bu sene 250 aileye ulaşmayı hedefledik. Çok şükür duyarlı vatandaşlarımızın yardımlarıyla 336 aileye Ramazan paketi dağıttık. Bu konuda duyarlı davranan varlıklı vatandaşlarımızın ve her türlü işinden ve gücünden ayrılarak bu hizmeti gerçekleştiren dernek gönüllülerimize ve bu yardımları kabul ederek bize bu hayrı vesile kılan tüm ihtiyaç sahiplerinden Allah razı olsun. Allah mallarına bereket katsın." dedi.

HAYIR YOLUNDA ÖNCÜ OLMAK İSTEDİK
Şırnak`ta bulunan tüm fakirlere ulaşmak arzusunda olduklarını belirten Başkan Erener; "Yardım yaparken kimseyi hiçbir sınıfa ayırmadan, sadece fakir yoksul ve ihtiyaç sahibi olup olmadığı düsturu ile hareket ediyoruz. Ulaşamadığımız, fark etmediğimiz ihtiyaç sahiplerinin de derneğimize müracaat etmelerini istiyoruz. Aynı şekilde varlıklı insanlarımız içinde fakirler ile aralarında köprü olmaya, yapacakları yardımları gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için canı gönülden hazır olduğumuzu beyan etmek isterim. Şırnak`ta ihtiyaç sahibi fakir ve yoksul sayısı gerçekten çok fazla, elimizden geldiğince Allah rızası için onlara ulaşmaya çalışıyoruz. Yapacağınız bir yardımın belki bir aile için birkaç günlük aş olabileceğini, onları güldürüp bir nebze nefes aldıracağının unutulmaması gerekir. Biz bu konuda herkese yardımcı olmaktan memnun olacağız." şeklinde konuştu.

Emcet Yalçın-İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir