• DOLAR 32.365
  • EURO 35.043
  • ALTIN 2325.366
  • ...
Batman Belediyesi'nden AKP adayı  Ekmen'e tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN – Batman Belediye Başkanvekili Serhat Temel, AKP Batman Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Ekmen’in basına yansıyan ve ‘Batman Belediyesi’ni Diyarbakırlı komiserler yönetiyor’ şeklindeki açıklamasına tepki göstererek, “Bu açıklama en amiyane tabirle siyasi ahlaksızlıktır. Mehmet Emin Ekmen’in yaptığı siyasi ihbarcılıktır” dedi.

 

Başkanvekili Temel, “Türkiye’de siyasi komiserlik yapan tek kişi varsa o da Başbakan Erdoğan’dır” diyerek tepkisini sürdürdü.

 

Başkanvekili Temel açıklamasında,  “M.Emin Ekmen, son 15 yıldır Batman Belediyesi’ni komiserlerin yönettiğini, Diyarbakır’dan yönetildiğini söylemiştir. Bu açıklama en amiyane tabirle siyasi ahlaksızlıktır. Emin Ekmen yaptığı açıklama ile aslında hepimizi, 15 yıldır belediyede, belediye başkanlığı yapan, meclis üyeliği yapan, hatta birim müdürlerini hedefe koymuştur. Aslında Emin Ekmen bu açıklamasıyla 72 projesinin üzerine en büyük projesinin bu olduğunu, bu projenin de ihbarcılık olduğunu Batman kamuoyuna belli etmiştir” ifadelerini kullandı.  (M.Fatih Akgül - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir