• DOLAR 32.43
  • EURO 35.1
  • ALTIN 2324.71
  • ...
HÜDA PAR Heyetine Kahta esnafından sıcak ilgi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADIYAMAN-30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Kahta esnafını ziyaret eden Hür Dava Partisi Genel Sekreteri Mehmet Yavuz ve Kahta Belediye Başkan Adayı Recai Arı beraberindeki kalabalık heyetle  ilçedeki esnafları ziyaret ederek sorun ve isteklerini dinledi.

 Hüseyin Fehmi Fırat Bulvarı üzerinde bulunan esnafı ziyaret eden Hür Dava Partisi Genel Sekreteri Mehmet Yavuz ve Kahta Belediye Başkan Adayı Recai Arı, ziyaret sırasında esnafla ayaküstü sohbet edip sorun ve sıkıntılarını dinleyerek karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

 Esnaf ziyaretini sürdüren heyet Büyük Birlik Partisini de ziyaret etti. Parti sözcüsü Mehmet Yavuz, “Halk, kendisine yapılan hizmet asla unutmaz. Biz HÜDA PAR olarak ağa karşıtı, bey karşıtı bir siyaset yürütmekteyiz. Biz yapılan ya da yapılmayan hizmete bakarız.” dedi.

 HÜDA PAR heyeti ziyaret esnasında BDP ve AK Parti seçim irtibat bürosunu da ziyaret etti. Ziyarette, Kürtler arasında diyalog kapılarının açık tutulması gerektiği ortak bir temenni olarak ön plana çıkarken,  ziyaret iyi dilek temennileriyle sona erdi. (Mehmet Eren-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir