• DOLAR 32.367
  • EURO 35.069
  • ALTIN 2325.165
  • ...
"Batman 15 yılda ilçeye dönüştürüldü"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Saadet Partisi Batman Belediye Başkan adayı Ahmet Çiftçi, Batman’ın 15 yılda il statüsünden ilçe statüsüne dönüştürüldüğünü söyledi.

 

Çiftçi yaptığı açıklamada, 15 yıldan beri Batman Belediyesinin dışarıdan, daha çok da Diyarbakır’dan gelen şahıslar tarafından yönetildiğini ifade ederek, “Batman halkımız uyutuluyor. Vatandaş sorunlarını ya iletememiştir ya da ilettiğinde de karşılık bulamamıştır. Maddi ve manevi her türlü engelle karşılaşmaktadırlar. 15 seneden beri hizmetin yürümediği, plan ve programın yapılmadığı, belediyenin elindeki demirbaşları, iş makinaları başka yerlere bağış adı altında verilerek Batman şehir statüsünden ilçe statüsüne inmiştir. Merkezi hükümette bulunan milletvekilleri de 15 yıldır Ankara’dan Batman’a gelip giderken zamanlarının çoğunu burada geçirmelerine rağmen neden belediye başkanlarıyla irtibata geçerek şehrin önemli projelerine, işsizlik sorununa, bir kambur gibi duran İluh deresi sorununa destek vermemişlerdir.” dedi.

 

“Batman milletvekilleri Batman için bir çaba sarf etmemişler”
Çiftçi, açıklamasının devamında sözlerini şöyle sürdürdü: “Batman çayının ıslahı gibi büyük projeler her zaman gündemde olmasına rağmen bu şehrin milletvekilleri belediye ile birlikte bu şehrin güzelleşmesi için hiçbir çaba sarf etmemişlerdir. Masum halkımız da bunları saygı ve sevgi ile karşılayarak, taraftarları da alkış tutarak uğurlamışlardır. Bugün seçimin son günlerinde yine methiyeler, söz vermeler, bedel ödemeler üzerinden siyaset yapmaya çalışıyor. Milletin kafasını bulandırmak için her türlü yolu deniyor. Halk şunu çok iyi bilsin ki, şimdiye kadar başınızda olanlar şimdiye kadar bizleri nasıl idare ettilerse, nasıl hizmet verdilerse bundan sonra da aynı devam edecektir. Bu sistemle fakir daha fakir, zengin de daha zengin oluyor.”  (M.Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir