• DOLAR 32.534
  • EURO 34.795
  • ALTIN 2493.333
  • ...
SON DAKİKA
HÜDA PAR tanıtım standı açtı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Hür Dava Partisi Batman İl Başkanlığı, ‘HÜDA PAR Gençlik Kolları Tanıtım Standı’ açtı.

Stant, gençlerle buluşma, parti ve Batman Belediye Başkan Adayı Dr. Aydın Gök’ü tanıtmak için açıldı. Batman’ın 5 farklı yerinde açılan stantlar, Gülistan Caddesi, Atatürk Parkı, Final Dershanesi önü, Batman Üniversitesi ve Geçit Mar önünde kuruldu.

Konu ile ilgili açıklama yapan HÜDA PAR Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı M. Şerif Durmaz, “Batman’ın 5 bölgesinde, stantlarımızı Gülistan Caddesi, Atatürk Parkı, Final Dershanesi, Üniversite ve Geçit Mar’ın önünde kurduk. Stantlarımız Cuma gününe kadar, sabah saat 10.00’dan akşam saat 20.00’a kadar açık kalacaktır. Stantlarımızda, genç kardeşlerimize vereceğimiz hediyelerle beraber partimizi tanıtan broşürler, parti program kitapçığı, not defteri ve başkanımız Sn. Dr. Aydın Gök’ün tanıtım broşürünü de vereceğiz. Ayrıca genç kardeşlerimiz, düşüncelerini, istek ve önerilerini yazılı olarak da sunabilecekler.” dedi.

Stantları açmalarındaki niyetlerini açıklayan Durmaz, “Genç kardeşlerimizle buluşmak, partimizi ve başkanımız Sayın Dr. Aydın Gök’ü tanıtmak düşüncelerimizi ve yapmak istediklerimizi kendileriyle paylaşmaktır. Bizler daha öncelerde de ifade ettik. İnançlı, üretken ve toplumun sorunlarına duyarlı bir gençliğin yetişmesini istiyoruz. Bu konuda neler gerekiyorsa yapmaya hazırız. Yeter ki, insanlarımız doğruyu bulsunlar; hak ve hakikatten ayrılmasınlar. Bu vesileyle, Cuma gününe kadar açık olacak ‘HÜDA PAR Gençlik Kolları Tanıtım Standımıza bütün Batmanlı hemşerilerimizi ve özelde de genç kardeşlerimizi beklediğimizi ifade etmek isteriz.” dedi.

(Veysi Rüzgar-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir