• DOLAR 32.603
  • EURO 34.818
  • ALTIN 2503.736
  • ...
HÜDA PAR köy ziyaretlerine devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Emin Güneş, Karaköprü Belediye Başkan Adayı İ. Halil Göven ve beraberindeki heyetle Kırkpınar köyünü ziyaret etti.

 

Kırkpınar köyü sakinleriyle bir araya gelen HÜDA PAR Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Emin Güneş,  partilerinin kuruluş amacını anlattı.

 

Köy sakinlerinin rağbet gösterdiği toplantıda Güneş, “Esasen biz particiliğe karşı bir partiyiz. Müslümanlar arasında particilik kabul edilmez bir durumdur. Partiler neler ile meşgul ise insanlar o partileri o şekilde tanır ve hatırlarlar. HÜDA PAR insanların aklında bir parti olarak değil bir tebliğ hareketi olarak kalacaktır.”dedi.

 

 Kim iyilik ve güzelden yana olursa kendilerinin de onlara yardım edeceklerini belirten Güneş “ İyilik iktidar olduktan sonra hangi parti iktidar olmuş önemli değildir. Önemli olan bu halka iyilik ve güzellikle hizmet edilmesidir. Gayemiz iyilik yapan hangi parti varsa onunla iyilikte yarışmaktır.” dedi.  (M. Emin Polat- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir