• DOLAR 32.569
  • EURO 34.925
  • ALTIN 2431.86
  • ...
HÜR-DER: "Önemli olan halkımızın kazanması"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN – Yerel seçimlerde tüm partilere başarılar dileyen İnsani Hak ve Hürriyetler Derneği (HÜR-DER) Batman Şubesi; barış, kardeşlik, huzur ve güven ortamında yapılacak bir seçim temennisinde bulunarak  “Kim kazanırsa kazansın önemli olan halkımızın kazanması.” dedi.

 

HÜR-DER Batman Şubesi, 30 Mart Mahalli Seçimlerle ilgili temenni açıklaması yaptı.

 

Barış, kardeşlik, huzur ve güven ortamında yapılacak bir seçim temennisinde bulunulan açıklamada; “Seçimlerde bizlere yakışacak şekilde hür iradenin sandığa yansımasını bekliyor, halkımızın iradesi üzerinde hiçbir gücün baskı, tahakküm, korkutma ve yıldırma ve sindirmede bulunmayarak özgür iradenin sandığa yansıyacağı bir seçim bekliyoruz.”denildi.

 

Tüm partilerin üzerlerine düşen görevi, en içten ve samimi duygularla yerine getireceklerinden ve bu doğrultuda gayret göstereceklerinden şüphe duymadıklarının ifade edildiği açıklamada; “Huzur ve güven içerisinde geçirilmesini temenni ettiğimiz seçimler, kardeşlik ve dayanışma içerisinde geçirilmeli ve tüm halkımız için hayırlara vesile olmalıdır.

 

 Gelecekte farklı renklerin birlik ve beraberlik içersinde, kardeşlik ve dostluk bağlarını pekiştirerek, halka hizmet doğrultusunda daha güzel ve huzurlu yarınlara vesile olacak bir seçim temennisi ile partilerimizi selamlıyoruz.”ifadeleri kullanıldı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir