• DOLAR 32.361
  • EURO 34.967
  • ALTIN 2325.089
  • ...
HÜDA PAR Birecik Saha Mahallesinde miting düzenledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA – Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Birecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozkurt, parti teşkilatının Saha Mahallesinde düzenlediği mahalle mitinginde konuştu. Diğer partilere seslenen Bozkurt, “Söylediğiniz her sözün hesabını Allah’a vereceksiniz.” diyerek asılsız iddiaları dillendirenleri uyardı.

Kur’an-ı Kerim tilavetinden sonra başlayan mitingde Saha Mahallesi sakinlerine hitap eden HÜDA PAR Birecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozkurt; inanç, kimlik ve hizmet sloganı ile seçime hazır olduklarını söyledi.

Programda seçmenlere de seslenen Bozkurt, “30 Mart’ta emanetlerinizi teslim edeceğiniz bir yönetim seçeceksiniz. Allah’a hesap vermekten korkan, emanetlerinize sahip çıkacak, yemeyecek yedirmeyecek bir yönetim seçiniz. Biz Hür Dava Partisi olarak sizlere adil bir yönetim vaat ediyoruz.” dedi.

HÜDA PAR’a yönelik fiili saldırıların yanında bazı kesimler tarafında iftira ve karalamaların da yapıldığına dikkat çeken Bozkurt, “Parti olarak çalışmalara başladığımız ilk günden bu yana hiç kimse hakkında aslı olmayan söz sarf etmedik. Ama bazıları aslı astarı olmayan iddiaları dillendirerek bizim hakkımızda dedikodular yapıyorlar. Söylediği şeylerin gerçek olmadığı birkaç gün geçmeden ortaya çıkıyor.”dedi.

Mahalle mitinginden sonra konvoyla seçim bürosuna gelen partililer, burada halaylar çekti. Daha sonra seçim bürosuna geçen partililer, konuklara ikramlarda bulunup sohbet ettiler.

(Ömer Elmaoğlu-Abdurrahman Bozkurt-İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir