• DOLAR 32.345
  • EURO 35.131
  • ALTIN 2303.51
  • ...
Irak`taki Çatışmalarda 10 Kişi Öldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BAĞDAT  - Irak`ın başkenti Bağdat`ın çeşitli bölgelerindeki patlamalarda ve IŞİD`e yönelik operasyonlarda, 10 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, Bağdat`ın doğusunda meydana gelen patlamada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Başkentin batısındaki bir pazar yerindeki patlamada ise 1 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi yaralandı.

Başkentin güneyinde de bir araca yerleştirilen bombanın patlatılması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Yine başkentte bir kişi kimliği henüz belirlenemeyen kişilerin açtığı ateş sonucu hayatını kaybetti.

Yusufiye`de 6 IŞİD militanı öldürüldü-

Başkentin Yusufiye kazasında ise ordu birliklerinin düzenlediği operasyonda Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütüne mensup 6 militan ölü ele geçirildi. Aynı bölgede bir evde imal edilen bombanın patlaması sonucu 1 kişi ağır yaralandı.

Irak güvenlik güçlerinin, IŞİD`e bağlı silahlı grupların Enbar ilinden gelmesi ihtimaline karşı, Bağdat`ın Taci, el-Latifiyye, el-İskenderiye ve Ebu Gureyb bölgelerinde operasyonlarına yoğunluk verdiği öğrenildi.

AA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir