• DOLAR 32.602
  • EURO 34.803
  • ALTIN 2499.882
  • ...
Sadece seçim zamanlarında gazete çıkarılamayacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay ve Mersin İl Müdürü Umut Çor, Tarsus’ta Medya Mensupları Basın merkezini ziyaret etti.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu temsilcisi ve Tarsus Medya Mensupları başkanı ve yöneticilerince karşılan Atalay, Tarsus’u çok güzel ve gelişmiş bulduğunu, aynı şekilde  Tarsus basınının da gelişmekte olduğunu görmekten mutlu olduğunu söyledi.

Basın İlan Kurumu hakkında bilgi veren Genel Müdür Atalay, "Biz işini düzgün yapan gazetecilerin her zaman yanında olduk, Basın İlan Kurumumuz zorluk çıkartan değil kolaylıkla birlikte işini gazetecilikle sürdüren kurumların ve gazetecilerin yanındadır.” dedi.

Yerel gazetelerin kaliteli ve bu işi gerçekten yapan meslek erbabı tarafından yapılmasından yana olduğunu belirten Atalay, "Seçim zamanları çıkan ve hak etmediği halde ilan reklam pastasından pay alanlar seçimlerden sonra işi terk ediyor. Asıl mesleği yapanlar ise mağdur oluyor. Bunun önüne geçeceğiz. Hedefimiz kaliteli gazeteler çıkmasını sağlamak, kaliteli gazeteciliktir. Böylece basının yücelmesini sağlamak ve yaşatmaktır.” dedi.

(A. Hâkim Kurt - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir