• DOLAR 32.488
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2478.96
  • ...
Engelli vatandaşlara motorlu araç dağıtıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Mardin'in Midyat ilçesinde ilçe belediyesi tarafından engelli 6 vatandaşa motorlu araç dağıtıldı. Midyat Belediyesi tarafından tespit edilen engelli vatandaşlara dağıtılan araçlar için Midyat Belediyesi önünde bir tören düzenlendi.

 

Törende konuşan Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, "Motorlu araçlar özel donanımlı olarak sipariş verilerek yapıldı. Araçların tanesi 3 bin 750 liraya özel sipariş verilerek imal edildi. Bu toplumun birer ferdi olan engelli vatandaşlarımızın da her türlü hak ve imkandan yararlanabilmeleri için el birliğiyle çalışmamız gerekiyor. Bu gün bu engelli 6 vatandaşımıza daha rahat ulaşım imkanı sağlayacak olan bu araçları teslim ediyoruz.” dedi.

 

Engelli motor aracı teslim ettiği engellilere konuşan Nasıroğu, “Bu araçları kullanırken sürat yapmayın, trafik kurallarına uyun, araçlarınıza sahip çıkın, ucuz olmadığını bilin, lazım oldukça kullanın hayırlı olmasını diliyorum, Allah utandırmasın.” nasihatlerinde bulundu.

 

Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, daha sonra engelli vatandaşlara araçlarını teslim etti ve bir süre sohbet etti.

 

Araç dağıtım törenine Belediye Başkan Yardımcısı Tevfik Baysal, Satın Alma Müdürü Faik Teomay, Personel Müdürü Şehmus Gümüş, engelli vatandaşlar, aileleri, belediye meclis üyeleri ve belediye çalışanları katıldı. (Adnan Oğuz İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir