• DOLAR 32.582
  • EURO 34.764
  • ALTIN 2489.134
  • ...
`Dünya ve ahiretinizi mamur edecek adayları seçin`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) heyeti seçim mitingi için Siverek’teydi. HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Bahattin Temel, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Emin Güneş ve Siverek Belediye Başkan Adayı Emin Baylan çarşı merkezinde halkı selamlayarak miting alanına geçti. 

“Seçimlerde çocuğunuzun geleceği ve istikbalini de seçeceksiniz”

“Sizlere bir müjde vermeye geldik” diye konuşmasına başlayan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Bahattin Temel, “Bizler bu partiyi Siverek’te anlatmaya geldik. Bu kapı sizlerin kapısıdır. Açılan bu hayırlı kapı sizlere hizmet edecek çoluk çocuğunuza hizmet edecek İnşallah. Çünkü burada sizlere hizmet edecek adaylarımızı sizlerin içinden çıkmış çocuklarınızdır. Adaylarımız ithal değildir. Haftaya Pazar günü bir tercih yapacaksınız bu tercihinizle sadece adayınızı değil çocuğunuzun geleceği ve istikbalini de seçeceksiniz. Bu istikbal de sadece dünyevi değil aynı zamanda manevi geleceklerini de, istikbalini de kastediyoruz. Bu nedenle tercihinizi doğru yapın. Çünkü sizler Allah’ın izniyle uyanmışsınız. Çünkü siz birileri gibi kötü de olsa akrabalarına ve aşiretine oy verenlerden olmayacaksınız. Bu yüzen lütfen dünya ve ahiretinizi mamur edecek adaylar seçin. Bu adaylarla gideceğiniz en son nokta olarak cennet olacak adaylar seçin.” diye ifade etti. 

“Âlimlerimizin yolunda olacağız”

Partilerinin referansının İslam olduğunu hatırlatan Temel, “Partimizi Müslüman halkımızın partisidir. Partimizde kavmiyetçilik yoktur. Mazlum ve mağdur olarak bırakılan bu halkın hizmete ihtiyacı vardır. Şeyh Halit’i iyi tanıyorsunuz. Şeyh Said’i Palevi ile beraber zulme ve zalime dur demek için ölüme yürüdüler. Bizler de Allah’ın izni ile bu âlimlerimizin yolunda olacağız. Çünkü artık adalet ve hürriyet güneşi doğmuştur. Parti olarak 5 temel esas belirledik. Bizler dinin korunmasını esas alıyoruz, canın korunmasını, malın korunmasını, neslin korunmasını ve aklın korunmasını esas alıyoruz. Bizler adaylar noktasında rahatız. Sizler adaylarımızı seçin ve göreceksiniz ki adaylarımız sahabe ahlakıyla ahlaklanmışlardır.” dedi.

“HÜDA PAR kulluğun Allah’a yapılmasının mücadelesini veriyor”

HÜDA PAR’ın kuruluş amacını açıklayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Emin Güneş, “HÜDA PAR neden kuruldu? Böyle bir şeye neden, ihtiyaç duyuldu? Bu partinin ismine mazisine ve programına bakarsınız çölde susuz kalmış bir insan gibi halkımızın bu partiye hasret kaldığını söyleyebiliriz. HÜDA PAR’ın davası insanlık tarihi kadar eskidir. HÜDA PAR kulluğun Allaha yapılmasının mücadelesini veriyor. Ne kadar Allah’a kulluk o kadar özgürlük. Gerçek kul Allah’a köle olandır.” diye ifade etti.

“Gerçek kazananlar bizler olacağız”

HÜDA PAR ile amaçladıkları noktaları açıklayan Güneş, “Belki bizler dürüstlük ve temiz siyaset anlayışı ile kırmızı plakalı araçlara ulaşamayabilir, hükümet kurumlarına varamayabiliriz. Ama bizim varmak istediğimiz yer cennettir. Kimse yaptıklarımızdan oraya varamayacağımızı söyleyemez. Bize kazanamazsınız diyenlere sesleniyorum. Gerçek kazananlar bizler olacağız. Birileri kaybetmiş olabilir ama bizler İnşallah her zaman kazanacağız. Çünkü bizler kumar oynamıyoruz. Bizler Allah’a amelelik ediyor ve O’nun rızası için çalışıyoruz. Aynı zamanda insanlarımızı da bu kutlu yola davet ediyoruz.” diye konuştu.

“Hem insanımızı, hem de şehrimizi imar edeceğiz”

“Halkın efendileri halka hizmet edenlerdir.” hadisini hatırlatan Siverek Belediye Başkan Adayı Emin Baylan, “Halka hizmeti Hakka prensip alarak yola koyulduk. Gayemiz Allah’ın rızasını kazanmaktır. Bu yüzden şunu diyoruz ki bu bozulmuş düzenin yıkılması ve yerinde düzenli ve temiz bir siyaset anlayışının getirilmesi gerekiyor. Bizler HÜDA PAR olarak belediye malına yetim malı gibi bakacak ve sizlere asla yalan söylemeyeceğiz. Bizler sahabe ahlakıyla ahlaklanmışız. Bu yüzden maddi ve manevi noktalarda sizler hizmetler sunacağız. İçinizden çıkmış bir aday olarak hem insanımızı imar edecek hem de şehrimizi imar edecek projeler üreteceğiz ve şehrimiz için kalıcı projelerle kalkındıracağız.” diye konuştu.

“Seçtiğimiz adayların hata ve doğrularına da ortağız”

“Oy vermek bir sorumluluktur.” diye konuşan Baylan, “Seçtiğimi adayların hata ve doğrularına da ortağız. Bunun ahirette bir sorumluluğu vardır. Bu sorumlulukla hareket edelim. HÜDA PAR olarak davamız adalet, hakkaniyet, huzur, barış, kardeşlik ve insanların kaynaşmasıdır. Bütün çabamızla bunun için çalışıyoruz ve bu nedenle tüm kardeşlerimi HÜDA PAR’a davet ediyorum” dedi.

Miting programı marşlar işliğinde çekilen halayların ardından sona erdi. (Osman Öksüz- Zeki Aras/ İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir