• DOLAR 32.382
  • EURO 35.077
  • ALTIN 2326.17
  • ...
Bu afişleri kim yırtıyor?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ELAZIĞ- Kovancılar ilçesinde seçim çalışmalarını yürüten Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Belediye Başkan Adayı Yusuf Yülsel’in tanıtım afişleri kimliği belirsiz kişiler tarafından sürekli yırtılıp tahrip edildiğini belirten parti yetkililerinden Mahmut Kılıç, yapıştırılan afişlerin iki gün içinde yerlerinde söküldüğünü ifade etti. 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan HÜDA PAR yetkilisi Muhammed Kılıç: “Bizler sürekli farklı mahallelerde belediye başkan adayımızın afişlerini uygun yerlere yapıştırıyoruz maalesef yapıştırdığımız afişlerin çoğu yapıştırdığımız yerlerde iki gün kalmadan sökülüyor.” Dedi.

Sürekli sökülen afişlerin yerlerine yeni afişlerin uygun yerlere yapıştırıldığını sözlerine ekleyen Kılıç, “Ama her ne hikmet ise yapıştırdığımız afişler birileri tarafından yırtılıyor. Bizler afişleri yapıştırmaktan yorulmadık ve usanmadık onlarda yırtmaktan yorulmadı ve utanmadılar.”  İfadelerine yer verdi. 

Kılıç ayrıca farklı partilerin afişlerinin de yırtıldığını belirterek, “Bu bizi rahatsız ediyor. Bizler hangi parti olursa olsun afişlerin yırtılmasına karşıyız ve bu yapılanları saygısızlık olarak görüyoruz ve kınıyoruz.” İfadelerini kaydetti. (Salih Avcı-İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir