• DOLAR 32.564
  • EURO 34.931
  • ALTIN 2430.361
  • ...
HÜDA PAR Hasköy ilçesinde esnafı ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ – Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkan Yardımcılarından Hasan Aşkın’ın da aralarında bulunduğu HÜDA PAR heyeti,  Muş’un Hasköy ilçesinde esnafı ziyaret etti. 

Ziyarete Muş İl Başkanı Abdurrahman Aydın, bölgenin kanaat önderlerinden Molla Nizamettin Yalçın ile partiler katıldı. 

İlçedeki tüm esnafı tek tek dolaşan Genel Başkan Yardımsı Aşkın ile beraberindeki heyet, halkla oturup sohbet etti. 

Halkın yoğun teveccühü ile karşılaşan Aşkın, Doğu milletinin misafirperverliğine hayran olduğunu ve partilerine yönelik ilgiden dolayı minnettar olduğunu dile getirdi. 

İlçe halkının sorunlarını dinledikten sonra bir müddet onlarla sohbet eden Aşkın, partilerinin misyon ve vizyonundan bahsederek hayırlı bir iş için yola çıktıklarını ve bu anlamda halktan hem dua hem destek beklediklerini ifade etti. 

Allah’ın rızasını kazanmak için halka hizmet etmeye hazır olduklarını kaydeden Aşkın,  “Bu amaç ve gaye ile yola çıktık. Hayırlı dualarınızı ve desteklerinizi bekliyoruz. Yöneticilik bir emanettir. Kim bu emanete ihanet ederse hem dünyası hem de ahreti gider.

Allah Teâlâ bu emaneti hem dünyamızı hem de ahretimizi imar edecek güzel kadrolara güzel yöneticilere bu halkımıza ve bizlere nasip etsin inşallah. dedi.  (M. Şirin Çağlayan-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir