• DOLAR 32.406
  • EURO 35.247
  • ALTIN 2324.282
  • ...
`Gençler İslami bilinçle yetişmelidir`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Çermik Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Yüksel ve bazı üyeler, seçim lokalinde Çermikli gençlerle bir araya gelerek gençliğin beklentileri konusunda kendileriyle fikir alışverişinde bulundu.

Yüksel, gençliği İslam ahlakı üzere bilinçlenip geleceğin Müslüman yöneticileri olabilmeleri için ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini söyledi. 

Çermik HÜDA PAR Gençlik Kolları olarak yakın bir zamanda kurulup çalışma başlattıklarını belirten Yüksel, “Çermik HÜDA PAR Gençlik Kolları olarak kuruluş amacımız gençliğimizin maddi ve manevi sorunlarıyla ilgilenmektir. Günümüz teknoloji çağında imkânların çok gelişmesine, özellikle iletişim imkânlarının çok çeşitlenip geliştiğine şahit oluyoruz. Bu araçların baş döndürücü gelişmişliğine rağmen insanlığın içine düştüğü sorunlar, insanlar arasındaki iletişimsizlik büyük oranda artmış ve buna bağlı olarak bireycilik ve bencillik hastalığı da artmıştır. Özellikle maneviyatsızlık ve ahlaki yozlaşma toplumda artık had safhaya ulaşmıştır. Bizler de hak yolunda halka hizmet hakka hizmettir düsturuyla hareket etmekteyiz.  Gençlerimiz başta olmak üzere tüm toplumumuza hizmet etmek istiyoruz. Dertleriyle dertlenmek ve sorunlarımıza hep birlikte çözümler üretmek için bir araya geleceğiz.” dedi. 

“Halkımızı hakka yöneltmek için var gücümüzle çalışacağız”
İslam’ın ahlaki değerlerine su ve hava kadar ihtiyaç olduğunu ifade eden Yüksel, “Başta kendimizi aile ve çevremizle beraber bütün bu gençliği bu maneviyatsızlık girdabından, bu ahlaki çöküntüden kurtarmak için bütün gücümüzle çalışacağız. İnsanların kitleler halinde ifsat edildiği, şer odaklarının ve bunların yerel hizmetkârlarının bütün güçleriyle organizeli bir şekilde çalıştığı bir zamanda, bizler de inşaallah halkımızı hakka, doğruluğa, dürüstlüğe yöneltmek için var gücümüzle çalışacağız.” açıklamalarında bulundu. 

“Geleceğine umutla bakmak isteyen gençlerine yatırım yapmalıdırlar”
Gençlerin toplumun geleceği olduğunu belirten Yüksel, “Geleceğine yatırım yapmak, yarınlara umut ve güvenle bakmak isteyenler gençlerine yatırım yapıp gençlere gereken önemi vermelidir. Bir toplumun gençleri o toplumun en faal ve hareketli yapısıdır. Bugünün küçükleri yarının büyükleri, bu günün geçleri yarının yöneticileridir. Gençleri olmayan toplumun geleceği yoktur. Gençleri var ama manevi açıdan bozulma varsa, ahlaki çöküntü varsa, böyle bir toplumda geleceği karanlıktır. Hür Dava’nın gençleri olarak, inşallah toplumumuzun dertleriyle dertleneceğiz. Özellikle de toplumumuzun ve gençlerimizin geleceğini karartmayı hedefleyen ahlaki yozlaşmaya, taifeyi zındıka karşı duracağız. Gençlerimizle maddi ve manevi her konuda ilgilenecek, İslami konularda bilinçlendirmek için hep beraber çalışacak ve inşaallah sürekli bir çaba içerisinde olacağız.” ifadelerini kullandı.  (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir