• DOLAR 32.554
  • EURO 35.051
  • ALTIN 2429.493
  • ...
HÜDA PAR Mardin İl Teşkilatı'ndan kınama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ARDİN - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Mardin İl Başkanı Şehmuz Akman; partilerine, başkan adaylarına, üye ve gönüllülerine yönelik saldırıları kınadı.

 

 

HÜDA PAR Nusaybin İlçe Belediye Başkanı Seyfettin Ağırman'ın ve parti gönüllülerin evlerine Cumartesi gecesi yapılan saldırıyı nefretle kınadığını dile getiren İl Başkanı Akman, "Hem parti adayımıza hem de gönüllü kardeşime geçmiş olsun diyor, bu olayların bir daha yaşanmamasını temenni ederken, kendilerine yönelik yapılan bu korkakça saldırıları nefretle kınıyoruz." dedi.

 

 

HÜDA PAR'ın bölgede gördüğü teveccühün hazmedilemediğini dile getiren Akman sözlerini şöyle sürdürdü: "Bugüne kadar partimize yönelik yapılan onlarca saldırıdan tek birinin dahi aydınlatılmaması 'Bu saldırıların emniyet ayağı da mı var?' sorusunu gündeme getirmektedir. Bu soruların cevap bulması ve oluşan sis bulutunun dağılması için emniyetin görevi yerine getirmesi ve failleri biran önce yakalaması gerekmektedir. Aksi takdirde bu saldırıların aydınlatılmaması bazılarının iştahını kabartmaya devam edecek ve saldırıların ardı arkası kesilmeyecektir. Hür Dava Partisi Mardin İl Teşkilatı olarak, bu saldırıları bir kez daha kınıyor ve failleri Allah'a havale ediyoruz. Bu saldırıların cevabını da halkımız 30 Mart'ta sandıkta verecektir." (M. Salih Keskin - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir