• DOLAR 32.538
  • EURO 34.821
  • ALTIN 2475.963
  • ...
Memur-Sen İzmir'de üyeleriyle buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İZMİR –Memur Sendikaları Konfederasyonu İzmir Şubesi, Kemalpaşa, Çeşme ve Buca'da, üyeleriyle buluştu.

 

Programda konuşma yapan Memur-Sen İzmir İl Başkanı Abdurrahim Şenocak, yerel seçimlerde Memur-Sen olarak medeniyet inşasını gerçekleştirebilecek vizyondaki adaylara destek vereceklerini belirterek, İzmirlilerin de bu fırsatı iyi değerlendirmeleri gerektiğini söyledi. İyi bir katılımın gerçekleştiği programların konukları ise AK Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait ile AK Parti Kemalpaşa, Çeşme ve Buca Belediye Başkan Adayları oldu.

 

Milli iradenin önündeki illegal yapılarla mücadelelerinin devam edeceğini belirten Şenocak, "Milli iradenin yanında olduk. Sendikacılığı millete rağmen değil, milletin değerlerine öncelik vererek gerçekleştirdik. Ülkemizde muhafazakar bir iktidarı, en çok sakındığı bir konuyla yani yolsuzlukla karşı karşıya bırakmaya çalışıyorlar. Bu oyunu tezgahlayanlar ise dini kimliği olan bir yapıyla bunu gerçekleştirmek istiyor. İnşallah milletimiz sandıkta gereken cevabı verecektir. Memur-Sen olarak milli iradenin önünde olan, demokrasimize ve özgürlüklerimize kasteden, kazanımlarımızı alıp götürmek isteyen bütün yapılara karşı verdiğimiz mücadele devam edecek" diye konuştu.

 

 

Yerel seçimlerde projelerin konuşulması gerekirken İzmirlilerin ideolojik tartışmaya çekilmek istendiğinin uyarısını yapan Şenocak, "Yerel seçimler arifesindeyiz ama Türkiye'de yerel hizmetler konuşulmuyor. İdeolojik zemine çekilmiş, her seçim öncesinde olduğu gibi bazı kavramlar üretilerek bunların üzerinden millet iradesinin önüne geçilmeye çalışılıyor. İdeolojik temelli adeta birbiriyle çatışan bir zemin oluşturularak, gerçekleri göstermeden  bu şehirde yaşayanların bir beş yılını daha almak istiyorlar. Çünkü seçmenleri ikna edebilecekleri bir eser ya da bir projeleri yok. Oysa yerel seçimlerde adayların projeleri konuşulmalı. İzmirlilerin bu duruma müsaade etmemesi gerekiyor" diye kaydetti.

 

Yerel seçimleri İzmir açısından bir dönüm noktası olarak değerlendiren Şenocak, "İzmir bu fırsatı değerlendirmeli. Akıllı insanlar fırsatlara bakar ve bunları değerlendirir. Muasır medeniyetler seviyesine çıkmış ülkelerle yarışabilmemiz için ekonomisi güçlü, alt yapı sorunlarını çözmüş şehirlere ihtiyacımız var. Medeniyetler şehirlerde inşa edilir. Siz eğer şehrinizi inşa edemezseniz muasır medeniyetler yarışında geride kalırsınız. Biz Memur-Sen olarak medeniyet inşasını gerçekleştirebilecek vizyondaki adaylara destek veriyoruz" dedi. (İlyas Yıldız – İLKHA)

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir