• DOLAR 32.383
  • EURO 35.091
  • ALTIN 2326.314
  • ...
AK Parti`den Yenikapı`da Dev Miting
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL- İstanbul’un çeşitli noktalarından toplu ulaşım araçlarıyla miting alanına gelen vatandaşlardan bazıları, yoğunluk nedeniyle miting alanına yürüyerek ulaştı.

Başbakan Erdoğan, konuşma yapmadan önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, ilçe belediye başkan adayları, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu ve parti yetkilileri, katılımcıları selamladı.

Erdoğan’ın konuşmasından satırbaşları:

 “İstanbul Türkiye`nin özetidir. İstanbul`un tüm kardeş şehirlerini selamlıyorum. İstanbul Türkiye`nin özetidir. İstanbul`un tüm kardeş şehirlerini selamlıyorum. Buradan İslamabad, Bakü seni selamlıyorum. Burdan Musul, Kerkük, Şam, Beyrut, seni selamlıyorum. Gümülcine, Bosna seni selamlıyorum. Gazze, Filistin seni selamlıyorum. Bugün tüm dünya İstanbul`u, sizi izliyor. Bugün dünyanın tüm mazlumları, yetimleri sizi izliyor. Kahire`de oyları çalınmış kardeşlerim sizi izliyor.

Şam`da üzerine bombalar yağan, ciğeri yanmış anneler sizi izliyor. Bağdat`taki gönüller İstanbul`u izliyor. Karabağ`da toprakları çiğnenmiş kardeşlerimiz sizi izliyor. Gazze`nin yetimleri sizi izliyor. Kabe`de tavafta olanlar size dua ediyorlar. 30 Mart gecesinde müjde bekliyorum diyorlar. Peygamberimizin mezarı başında gözü yaşlı burayı soruyorlar. İstanbul hep sen izleniyorsun. Pensilvanya`daki gibi değil. Onlar mahremi izliyor. Burası güzellikleri izliyor. Mahsun, boynu bükük Kudüs İstanbul`u izliyor. Sen Türkiye`nin, İslam coğrafyasının, Balkanların, Avrupa`nın umudusun. İstanbul sen Somali`deki mazlumun yükünü sırtında taşıyorsun. İstanbul sen aşk taşıyorsun. Sen Fatih`in emanetisin. İstanbul rabbim seni korusun.

Varsın birileri montaj desin. Kılıçdaroğlu bu montajı nasıl yaptık? Beğendin mi? Varsın birileri taşıma desin. Bu muhteşem coşkuyu küçümsesin.

Bugün tuzakları bozuyorsun İstanbul. Bugün bir kez daha dostun kalbine surur, düşmanın kalbine korku salıyorsun İstanbul.

Kardeşlerim Sivas`tan yola çıktık. Bugün Kocaeli`yle 46. şehrimiz. 47. şehir İstanbul. En son Silivri`de buluştuk. Edirne`ye uğradım. Silivri bizim programımızda yoktu.

Meydanlar daha önce böyle manzara görmedi. 81 ilin tüm coşkusu şu an İstanbul`da.

Türkiye`ye tezgahlanan tuzağı biliyor. 94`te kimden aldık, CHP`den. Ey Kılıçdaroğlu senin SSK döneminde nelerin olduğunu biliyoruz.

Kocaeli`de bir amca ille de kürsüye çıkacağım dedi. Dedi ki "İki kez hastanede rehin kaldım". Göreve ilk geldiğimde verdiğim emir "Bu rehine işi kalkacak".

Şimdi istediğiniz hastaneye gidiyor muyuz? Sabrettiniz zafere ulaştınız.

İstanbul`un kaymak takımı 94`te böyle bir sonuç beklemiyordu. CHP demek yolsuzluk demek. CHP demek çöp demektir. Halkalı`da çöpten 39 kişi öldü. Başında CHP`li belediye vardı.

Bunun heabını soran oldu mu? Yandaş medya nerde? Sordular mı bunun hesabını? Bu Kılıçdaroğlu`nun eline 3 koyun verin kaybeder gelir. Pozlar veriyordu biliyorsunuz? Baykal genel başkan o da onun yanında. Klasörde ne yazıyor? Yolsuzluk. Hırsızlıktan ihraç ettikleri kişiyi İstanbul adayı yaptılar.

Ben demiyorum bunu sen diyorsun Kılıçdaroğlu. Neden ellerinde malzeme yok. Bunların adayı yok. Bunlar felç olmuş felç. Biz gümbür gümbür geldik. Yine geleceğiz. Biz İstanbul`a milletimize efendi olamaya gelmedik.Biz bu milletin dertlisiyiz. İstanbul`daki elitler Recep Tayyip Erdoğan`ın başkan seçileceğini tahmin etmiyorlardı.

Bunların dersanelerinden çocuklarınızı alın. Yıllarca bunlar bizi sömürdüler ya. Sülük zararlı kanı emer. Bunlar bizim helal kanımızı içtiler. Adak dediler, himmet dediler sömürdüler.

Benim sevgili Peygamberimi kamyonete bindirdiler. Bunun senaryosunu da bu onaylıyor. Bu zat diyor ki; "Hz. Cebrail parti kursa oy vermem “Biz de bir laf var. Teşbihte hata kabul olmaz. Bunun yaptığı benzetme rezalet.

İyi niyetimizin kurbanı olduk. Başörtülü kızlarımızın başlarını açmaları konusunda fetva veriyor. Niçin, 28 Şubatçı generaller böyle istedi. Onun öncesinde başka konuşuyor. Akşam başka sabah başka konuşuyor. 5 ay önce dua 5 ay sonra beddua. Müslüman Müslümana dua eder dua.

Şimdi soruyorum; İmam-Hatipleri kapatanlar belli. Başörtülü kızlarımıza zulm edenler belli. 4+4+4 ile imam-hatiplerin orta kısmı açıldı mı?

Sana 17 üniversite için izin verdik. Yurtdışındaki okullara biz referans olduk. Sen bizden ne istedin? Pensilvanya sen Bahçeli ile Kılıçdaroğlu`yla haşrolacaksın. Biz bu meydandakilerle haşrolacağız.

Biz vatan, millet bayrak yolundayız. 4.5 yıl bize aynı şeyi söylediler. Siirt`te Ziya Gökalp`in şiirini okuduk haydi Pınarhisar dediler. Kader dedik. Kaderin üstünde bir kader var dedik.

Bundan rahatsız oldular. Ne oldu? O zaman yandaş medya ne yazdı? Muhtar bile olamaz. Bu milletin iradesini çalamazsınız. Biz bu faşizan 27 Mayısçı ekiple mücadele ediyoruz. Bizim kitabımızda kin yok nefret yok. Millet iradesini tahkir eden şekilde konuşuyorlar. Biz hukuku çiğnemek isteyenlere karşı dik duruyoruz.

Twitter birçok devletin kuralına uyuyor ama mesele Ukrayna, Türkiye olunca, Twitter çıkıyor özgürlükten bahsediyor. Belli ülkelerle Twitter iş birliği yapıyor. Ama bize gelince... Hiç kusura bakmayın,Türkiye 3. dünya ülkesi değil. Facebook, YouTube, Twitter Türkiye Anayasası`na uymak zorundadır. Burası  muz cumhuriyeti değil, Türkiye Cumhuriyeti`dir. Biz Türkiye Cumhuriyeti üzerinde asla ameliyat yaptırmayız.

Şu medya başta Doğan ve Ciner grubu olmak üzere, utanmadan ve sıkılmadan bize yapılan haksızlıkları savunuyorlar. Çünkü Pensilvenya`nın onlarla ilgili de kararları var. Geçenlerde açıklama yaptılar, zamanı gelince onların kasetlerini de yayınlarız. Twitter, Facebook, YouTube dürüst davranacaksa her türlü desteği veririz ama davranmazsa karşısında dururuz. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir