• DOLAR 32.579
  • EURO 34.972
  • ALTIN 2424.01
  • ...
Hani İrşad-Der salavat kampanyası başlattı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi Hani İrşad Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, kutlu doğum çalışmaları kapsamında salavat kampanyası başlattığını duyurdu. 

 ‘Her Güne Binler Salavat’ sloganıyla yola çıktıklarını belirten Hani İrşad-Der Başkanı Muzaffer Karavil, “Şüphesiz Allah ve melekleri Peygamber’e salât ediyorlar. Ey iman edenler! Siz de ona salât edin, selâm edin." (Ahzab-56) ayetini kendimize düstur edinerek bu süreci başlatmış bulunuyoruz.” dedi. 

 Çekilen salavatların 0553 482 42 96 ve 0553 424 45 34 nolu cep telefonu numaralarına SMS yoluyla bildirilebileceğini belirten Karavil, “Sadece salavat değil Ayetel Kürsi, Yasin, kısa sureler ve hatimlerinizi de bizlere iletebilirsiniz. Ayrıca SMS numaramızın yanı sıra Hani İrşad-Der’in Facebook sayfasına çekilen salavatları iletebilirler. Nisan ayı içerisinde düzenleyeceğimiz kutlu doğum etkinliğine kadar da kampanyamız devam edecek. İnşallah her sene olduğu gibi bu sene de kutlu doğum etkinliğinde çekilen salâvat ile okunan sure ve ayetler, Allah Resulü`ne (sav) hediye edilecektir." diye konuştu.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir