• DOLAR 32.548
  • EURO 34.932
  • ALTIN 2427.286
  • ...
HÜDA PAR`lılar Sancak beldesini ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL  -  HÜDA PAR heyeti Bingöl’ün Sancak beldesinde köyleri ziyaret etti. Heyet daha sonra beldede esnafını ve siyasi partilerin seçim bürolarını ziyaret etti.

 Hür dava partisi(HÜDA PAR) Bingöl İl Teşkilatı Sancak bölgesindeki köyleri ziyaret ettikten sonra Sancak beldesi merkezine gelerek esnafı ve siyasi parti bürolarını ziyaret etti.

 Sancak esnafını ziyaret eden HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Hamdullah Tasalı, esnafın sıkıntılarını dinledi.  Tasalı, Sancak’ta belediye başkanlığı seçimine katılmadıklarını halktan il genel meclisi üyeleri için oy talep ettiklerini söyledi.

 HÜDA PAR heyeti daha sonra AK Parti, Saadet Partisi ve BDP seçim bürolarını  ziyaret etti. Burada konuşan Tasalı, “Bu kulvarda hepimiz yarışıyoruz. Huzur ve barışın tesisi için her siyasi partinin gayret göstermesi gerekir. Bu seçimin güzel bir havada geçmesini temenni ediyorum. Bütün partilere başarılar diliyorum.’’dedi.

 Yapılan ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getiren siyasi partililer. HÜDA PAR’a teşekkür ederek başarı temennilerinde bulundular.(Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir