• DOLAR 32.649
  • EURO 34.842
  • ALTIN 2496.273
  • ...
MÜSİAD bilgilendirme toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - MÜSİAD Batman Şubesi, üyelerine yönelik ABİGEM bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıya konuşmacı olarak katılan ABİGEM İş Geliştirme Uzmanı Esen Tunç, ABİGEM Projeleri hakkında bilgiler aktardı.

 Toplantının açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Batman Şube Başkanı Suad Özdemir, “Her ay farklı formatlarda toplantılar gerçekleştirerek üyelerimizle bir araya geliyoruz, bu vesile ile değerli bilgilerini bizimle paylaşmak için toplantımıza katılan ABİGEM Uzmanı Esen Tunç’a teşekkür ederim.” dedi.

 Özdemir, ABİGEM’in proje desteklerinin verimli olduğunu ifade ederek üyelerinin ise bu desteklerden yararlanacağını ümit ettiğini söyledi.

 Toplantıda söz alan ABİGEM Uzmanı Esen Tunç, projelerini anlatma imkânı sunduklarından dolayı MÜSİAD Batman şubesine teşekkür ettiğini belirtti.

 Esen Tunç yaptığı sunumda Batman ABİGEM’in bu güne kadar gerçekleştirdiği faaliyetleri, inovasyon nedir, nasıl yapılır, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ( EBRD ) kimdir, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ( EBRD ) işletmeleri nasıl destekler, hibe tutarı nedir, destekten istifade edebilmek için hangi ilde bulunmak gerekir, desteklenen hizmet alımları nelerdir, işletme uygunluk kriterleri ve EBRD (Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ) de proje döngüsü nasıl olacağı hakkında bilgiler verdi.

 Toplantı soru cevap şeklinde son buldu.  (M.Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir