• DOLAR 32.6
  • EURO 34.774
  • ALTIN 2499.014
  • ...
`Yalan atmayacak, kimseyi aldatmayacağız`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Bingöl’ün Solhan ilçesi Arakonak Beldesine seçim mitingi düzenledi. Mitingde HÜDA PAR Arakonak Belediye Başkan Adayı Hüsamettin Yaçin ile  HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Mehmet Ali Gönül birer konuşma yaptılar.

 “Bizim siyasetimizde yalan olmayacak”
Miting programı Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra halka seslenen HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Mehmet Ali Gönül, “Bizim siyasetimizde yalan olmayacak, aldatma olmayacak, tutmayacağımız sözü vermeyeceğiz. Bizim siyasetimiz insanı imar etmekten başlayacaktır. Düşününki yollar yapıyorsunuz, kervansaraylar yapıyorsunuz, binalar yapıyorsunuz ama içinde insan olmasa neye yarar, biz insanı imar etmekten başlayıp ona verilen değer ile ona verilen hizmetin ona layık olduğunu ifade eden bir siyasetin gayreti içinde olacağız. Yol yapılıyorsa insan içindir. Bu siyaseti yapanları örnek alacağız. Bu günkü siyaseti örnek almayacağız. Bize siyaseti bilmiyorsunuz diyebilirler, ama bize siz yalancısınız diyemezler, siz dürüst değilsiniz diyemezler. Siyaseti bilmiyorsunuz derken halk nazarında yalan söylerseniz, dürüst olmasanız, verdiğiniz sözleri tutmazsanız işte o zaman siz bir siyasetçisiniz,  onu demek istiyorlar olsun biz öyle bir siyasetçi olmaktansa böyle bir siyasetçi olalım.” diye konuştu.

 HÜDA PAR Arakonak Belediye Başkan Adayı Hüsamettin Yaçin de, “Değerli kardeşlerim bizler geldiğimizde Hür Dava anlayışıyla geleceğiz ve bizim belediyecilik anlayışımızda, belediye bir kesimin değil her kesimin belediyesi olacaktır. Bizler zengin fakir demeden herkese hizmet etme anlayışında olacağız. Bizler geldiğimizde belediye kapısına ilk olarak “rüşvet alan da veren de melundur” hadisini asacak ve gereğini de yapacağız inşallah. Hizmet ederken de hiçbir ayrım yapmadan herkese hizmet edeceğiz. Bu güne kadar yapılan hizmetler hep bir lütuf olarak bizlere sunuldu ama eğer bizleri bu göreve layık görürseniz bizler diyoruz ki, `hizmet bir lütuf değil, hakkınızdır` anlayışında olacağız.” dedi. (Behçet Aslan - İLKHA)

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir