• DOLAR 32.576
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2429.519
  • ...
HÜDA PAR bir günde 25 köyü ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN- Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) 30 Mart’ta yapılacak  yerel seçimlere günler kala, seçim  çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.  Bu kapsamda, Mardin ve ilçelerindeki HÜDA PAR belediye başkan adayları, 1 günde Kızıltepe’ye bağlı 25 köye ziyaretlerde bulundu.

 

HÜDA PAR Mardin İl Başkanı Şeyhmus Akman, Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Kılınç, Kızıltepe Belediye Başkan Adayı Şerif Budak ve beraberlerindeki kalabalık bir parti heyetiyle Kızıltepe ilçesine bağlı 25 köye seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

 

HÜDAPAR heyeti gittiği her köyde köy halkı tarafından büyük bir teveccühle karşılandı.

 

HÜDAPAR heyetinin gelişini duyan  köy halkları büyük bir sevinçle sokaklara dökülerek, partilileri  karşıladı.

 

Bazı köylüler ise HÜDAPAR heyetini halay çekerek karşıladı. Parti heyeti Köyün içinden geçtiği esnada bazı bayanlar evlerin balkonunda, bazıları ise araçların yanına kadar gelerek HÜDAPAR’a karşı teveccühlerini gösterdiler.

 

Bir bayanın sularının akmadığını dile getirerek, ‘Biz su istiyoruz.” Şeklindeki talebine karşılık  Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Kılınç, “ İnşallah Hür kadrolarla size sadece su değil, size ve diğer köylere birçok hizmet yapacağız.” dedi.

 

HÜDAPAR heyeti bir köyde futbol oynayan gençleri de  ziyaret etti.

Toplanan kalabalığa hitaben konuşan Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Kılınç, “İnşallah hem İslami hem de insani olarak halkımıza hizmet edeceğiz. İnşallah halkımız bizi seçerse gençlere yönelik çok güzel projelerimiz vardır.Belediyeler bünyesinde gençlik evlerini açıp, gençlerin ihtiyaçlarına yönelik eğitim vereceğiz. Evlilik çağına gelip evlenme imkânları olmayanları evlendireceğiz. Bunları broşürlerde belirtmişiz. Yaşlılara, bayanlara ve gençlere yani toplumun herkesimine göre çok güzel projeler hazırladık.”  dedi.

 

Kazandıkları takdirde HÜDAPAR rozetlerini çıkaracaklarını ve halkın her kesimine hizmet götüreceklerini belirterek  konuşmasına devam eden Kılınç, “Hizmet olarak bize oyunu versin vermesin, her köye hizmeti götüreceğiz İnşallah. Bazıları gibi sadece yandaşlara hizmet etmeyeceğiz. Tüm halkımıza eşit bir şekilde hizmet yapacağız. Biz belediyeleri kazandığımız takdirde yakalarımızda bulunan HÜDA PAR rozetlerini çıkaracağız. Çünkü o zaman tüm halkı temsil edeceğeyiz. Sizin de HÜDA PAR’a verecek her bir oyunuz, fakirlere, yetimlere, öksüzlere, mazlum ve Mustazaf’lara hizmet olarak dönecektir. Çünkü bizim hedefimizde bunlara sahip çıkmak vardır. Bugüne kadar sizi idare edenler, hepsi zengin ve ağa kesimiydi. Bizler ise fakir kimselerin iktidarını inşa edeceğiz. Çünkü bizler, ağalıktan gelmedik. Bizler sizin gibi çobanlık ve işçilik yaparak bu günlere geldik.” İfadelerin kullandı.

 

Ziyaretlerin ardından köylerden ayrılan HÜDAPAR heyetini, köy sakinleri  dua ederek uğurladı. (Mehmet Aslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir