• DOLAR 32.382
  • EURO 35.117
  • ALTIN 2326.289
  • ...
Bismil'de trafik kazası 5 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 

DİYARBAKIR- Diyarbakır’dan  Batman istikametine giden İsmail Bağtur yönetimdeki 49 DC 180 plakalı özel araç Bismil çıkışında takla atarak şarampole yuvarlandı.

 

Olay bugün saat 17.30 sıralarında Bismil çıkışında meydana geldi. Muş’a gitmek  için Diyarbakır’dan gelip  olan Batman istikametine doğru giden araç, sürücüsünün  direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı yola takla atarak şarampole yuvarlanması sonucu meydana geldi.

 

Olay yerine gelen ambulanslarla, kazada yaralananlar,  Bismil Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan K.B. (17) ile İ.K.(21) ise durumlarının ağır olması nedeniyle  ambulanslarla Diyarbakır’a sevk edildi. Diğer yaralılar İ.B. (22), R.B. (20) ile M.K. (18), Bismil Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

 

Görgü tanıklarından alınan  bilgilere  göre takla atan aracın sürücüsünün, kendisini sollayan plakası belirlenemeyen başka bir araca vurmamak için direksiyonu aniden kırdığı  sırada   aracın hakimiyetini kaybedip taklalar atarak yuvarlandığı ve  yolun karşı  tarafına savrularak tarlada durduğu ve kaza anında  iki kişinin araçtan fırladığı öğrenildi.  (Hasan Gündüz-İLKHA)   

Bu haberler de ilginizi çekebilir