• DOLAR 32.511
  • EURO 34.97
  • ALTIN 2447.897
  • ...
Gök: `Belediyeler partizanlık yeri değil hizmet yeridir`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Batman Belediye Başkan adayı Dr. Aydın Gök, Batman’da ve bölgede yayın yapan Radyo Yüksel’e misafir oldu. 

Gök, Tuba Yavuz’un hazırlayıp sunduğu programda, belediyenin yapmadığı ama kendilerinin yapacağı hizmetleri anlatarak partilerine yapılan saldırıları değerlendirdi. 

“Hizmet konusunda halk mağdur durumdadır”
Yeni kurulan bir parti olduklarını ifade eden Gök, “Parti kurar kurmaz bir anda kendimizi yoğun bir ortamda bulduk. Fakat bizim şu avantajımız var; biz daha önceki dönemlerde de politika olmazsa da siyaset alanında hizmetlerimiz oldu. Bu konuda deneyimli ve güçlü bir tabanımız var. Onların gayretleri ve özverili çalışmalarıyla bunun üstesinden gelmeye çalışıyoruz. Çalışmalarda her gittiğimiz yerde dualarla karşılaşıyoruz. Bu konuda binlerce mevlit adayanlar oldu. Çünkü hizmet konusunda halkımız mağdur durumdadır. Belediyecilik noktasında 3 dönemdir maalesef en temel belediyecilik hizmetleri dahi aksamış durumdadır. Bu da haliyle bize olan teveccühü artırıyor.” dedi.  

“Belediyelerin hizmet çıtası yerlerde sürünüyor”
Mevcut belediyeden çok daha misyon ve vizyon sahibi olduklarını vurgulayan Gök, “Halkımız çok büyük hizmetlere layıktır. Özellikle memleketimizdeki belediyelere baktığımızda trafiği keşmekeş, yağışlarda yolların sel yatağına dönmesi, parkları esrar ve eroin pazarlayan kandırılmış sokak çocuklarına barınak, kaldırımları işgal edilmiş, cadde ve sokakları köstebek yuvası haline gelmiş, çöp ve pislik içerisinde, merkezleri beton yığını ve varoşları çarpık yapılarla dolu bir memlekettir. İnsanları gittikçe kimliksizleşen, inancından ve kültüründen uzaklaşan, işsizliğin yine hissedildiği, gezme, dinlenme ve bunun gibi hizmetlerin karşılanamadığı, ekonomik ve siyasal çıkarlar uğruna arsaların yağmalandığı ve peşkeş çekildiği alanlar haline geldi. Belediyelerin hizmet çıtası yerlerde sürünüyor. Belediyeler partizanlık değil hizmet yerleridir. Batman için yapılmayan hizmetlerin halka bir hakaret olarak görüyorum.” ifadelerini kullandı.  

“Bölgede CHP’nin Kürt versiyonu var”
Sorulan soru üzerine partilerine yapılan saldırılara da değinen Gök, “Bizim bölgemizde de CHP’nin Kürt versiyonu bir parti var. Dolayısıyla, ‘buranın horozu benim ve kurtarılmış bölgelerim var’ diyor. Siyaset yaptırmamaya çalışıyor. Halkın huzuru bozulmasın diye halka söz verdik. Saldırıları kesinlikle sineye çekiyoruz. Ama bu bizim karşılık verme konusunda yetersiz olduğumuza bağlanmamalıdır. Neticesinde sandıklar kurulacak ve halkımız kendi tercihini yapacaksa bu şekilde saldırmanın hiçbir anlamı yoktur. Bize saldırıldıkça bizler kazanıyor onlar kaybediyor. Bunu iyi bilsinler." dedi.  (M.Fatih Akgül - İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir