• DOLAR 32.588
  • EURO 34.81
  • ALTIN 2498.91
  • ...
HÜDA PAR Ceylanpınar adayı projelerini TV`de anlattı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Ceylanpınar HÜDA PAR İlçe Başkan Adayı Metin Demir Şanlıurfa’da yayın yapan özel bir televizyon programına katılarak,  Ceylanpınar için hazırladığı  projeleri açıkladı. 

Demir, söyleşide yaptığı konuşmada, Seçim çalışmaları, parti anlayışları ve başkan adaylarının farklı olduğunu, değerler üzerine siyaset yaptıklarını belirterek,  “Seçim çalışmalarımız kardeşlik sevgi ve saygı içerisinde geçiyor. Biz insanların aklına hitap ediyoruz. İnsanlara kendimizi davamızı, projelerimizi, parti anlayışımızı anlatarak ve onlardan oy istemeyerek ikna ediyoruz,  iradelerine ipotek koymuyoruz.”  şeklinde konuştu.

Halk iki iktidar arasına sıkıştırılmış

Ceylanpınar’dan  olumsuz siyaset ve yönetim anlayışını uzaklaştırmak, yeni bir yönetim tarzını getirmek için  kardeşlik projesiyle halkın karşısına çıktıklarını ileri süren Demir, “Müthiş bir  halk güveni kazanıyoruz. Şu anda sahnede olan siyasi partilerin rant üzerine, korku üzerine bir siyaset anlayışları var. İnsanları menfaat veya farklı bir şekilde korkutarak siyaset yapıyorlar. Halk iki iktidar arasına, belediye ve hükümet iktidarı arasına sıkıştırılmış, halkımız bundan dolayı rengini belli etmiyor. ‘Toplu oy vermezseniz bizimle görünmezseniz çocuğunuz, akrabanız işten çıkarılacak’ benzeri söylem ve bir uslupla siyaset yapanlar, mutlaka kaybedecekler çünkü halkımız hürriyet istiyor.” dedi. 

Biz kumar oynamıyoruz.

Knuşmasında, günümüzde izlenen siyasi tutumlara da değinen Demir, “Şuanda yapılan siyaset ve seçim çalışmaları, kazanmaya kadar devam eden bu anlayış,  bir kumar anlayışıdır. Biz kumar oynamıyoruz. Bu anlayış gerçekten çok üzücü bir durum. Halkın da muzdarip olduğu bir durum. Ceylanpınar’da okumuş insanların arasında böyle bir siyaset anlayışların olması üzücüdür. Bu insanların yaptığı siyaset ‘Ben kazanırsam hepsi benim. Ben kazandım sen ise kaybettin.’  anlayışıdır. ‘Ne hizmet isteyebilirsin ne de işçi koyabilirsin. Belediyeye de bir işin düşmesin’ anlayışındalar. 

Hangi parti kazanıyorsa belediyenin bütün işçilerini değiştirerek, kendi partisinden olanları işe koyuyorlar. Diğer insanlar da, ‘Biz yenildik. Kumarda olduğu gibi hiçbir şey talep etmeye hakkımız yoktur’ diyorlar. HÜDA PAR bu anlayışı ve çirkin siyaseti bitirecek inşallah.” İfadelerini kullandı. 

Belediye  tarafından, İlçede inşaat yapan vatandaşlara cezalar kesilirken, kendi yandaşlarına ve  partililerine ceza kesmeyerek partizanlık yapıldığını dile getiren Demir, “Bunlar ilçe halkımız tarafından biliniyor ve herkes bu konuda muzdarip fakat buna bir dur diyen yok. Halkımız üzerinde baskı var. Halk baskı altında. Bezen oluyor insanlara gövde gösterisi yapıyorlar. Yüzü kapalı, maskeli  insanlarla toplumu germe gibi eylemlerle, insanlara Arap-Kürt ayırımı yaparak nemalanmaya çalışıyorlar. Halımız bundan rahatsız, ama bunu aşamayacaklarını, korku içerisindedir.  HÜDA PAR’ın çıkmasıyla inşallah bunlar son bulacak. HÜDA PAR’ın siyaset anlayışına, üslubuna, adaylarına bakıldığı zaman, bunlardan daha güzel alternatif daha güzel imkan sunacak kimse yok. Biz Belediye Meclis Üyelerini seçerken, hiçbirini oy karşılığı seçmedik. Meclis üyelerimizin yedisi üniversite mezunu kişiler. Bunlar peşkeş çekilerek menfaat karşılığı seçilmedi. Toplumun içinden seçilmiş, topluma güven veren insanlar. Bu üyelerin tamamı yıllardır halka hizmet eden, iyilik yapan, eğitime katkı yapan insanlardır.” şeklinde konştu. 

“Bizde kaybetmek yoktur biz kumar oynamıyoruz.”

‘HÜDA PAR kazanmayacak’ diyen kişilere, ‘HÜDA PAR kesinlikle kazanacak’ diyen Demir, “Bizde kaybetmek yoktur biz kumar oynamıyoruz.” ifadelerini kullandı. 

Ceylanpınar’la ilgili projelerini açıklayan  HÜDA PAR Ceylanpınar İlçe Belediye Başkan Adayı  Demir, Ceylanpınar kozmolojik bir şehir olduğundan, ilçenin en büyük sıkıntının hizmetle ilgili sıkıntı olmadığını belirterek,  “Ceylanpınar’ın en büyük problemi şu anda etnik kimlik üzerine Arap, Kürt, Mardin’li, Urfa’lı şeklinde yapılan ayrışmalar ve bölgecilik üzerine yapılan siyasettir. HÜDA PAR kardeşliğin simgesidir ve inşallah bu kirli siyasete son verecektir.” sözlerine yer verdi. 

Televizyon programında, Ceylanpınar için hazırladıkları projeleri görsel olarak halka izleten Demir, projelerini şu şekilde sıraladı:

1 -  Kültür Merkezi

2 – Gençlik Merkezi

3 – İlçe otogarı

4 – Çok katlı Oto park

5 – Köy Hizmet Evi

6 – Taziye Evleri

7 - Piknik Alanların İnşası

8-  Fakir gençleri tespit edip gençlerimizin yuva sahibi olmalarını sağlama

9 – Aş evi

10 –Yetimleri eğitim ve yetiştirme

11 – Oyun Parkları

(Mustafa- Kaynak – İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir