• DOLAR 32.59
  • EURO 34.847
  • ALTIN 2503.067
  • ...
2014 yılı KÖYDES toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Köylerin Alt Yapısını Destekleme Projesi (KÖYDES) 2014 yılı İl Tahsisat Komisyonu Toplantısı Vali Yılmaz Arslan başkanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda yapıldı.

 

KÖYDES Projeleri kapsamında yürütülen yol ve içme suyu projelerinin görüşüldüğü toplantıya, Vali Arslan’la birlikte Vali Yardımcısı Mustafa Adil Tekeli, Beşiri Kaymakamı Ayşe Şeyda Çağlar, Hasankeyf Kaymakamı Temel Ayca, Gercüş Kaymakamı Adem Ergül, Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk, Sason Kaymakamı Cihat Arık, İl Genel Meclis Başkanı Salih Aktan,  İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ömer Tercan, İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan Bodakçı, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili Tarık Yaşar ve kurumların ilgili birimlerin müdürleri katıldı.

 

Toplantıda, KÖYDES uygulamaları kapsamında köylerde yürütülecek olan yol ve içme suyu projeleri değerlendirilerek köylerin temel ihtiyacı olan bu çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanması için yapılması gerekenler görüşüldü.    (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir