• DOLAR 32.634
  • EURO 34.763
  • ALTIN 2505.09
  • ...
Maaşını almaya çıkan genç 4 gündür kayıp
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Merkez Yenişehir ilçesi Bozek köyünde oturan ve Organize Sanayi Bölgesindeki bir fabrikada işçi olarak çalışan 27 yaşındaki Mehmet Ali Sanlı, maaşını almak için çıktığı evine bir daha dönmedi. 

Her tarafta kendisini aradıklarını ifade eden amcası M. Said Şanlı, Mehmet Ali’nin hayatından endişe ettiklerini dile getirerek bulanların Allah rızası için kendilerine haber vermesini istedi. 

“Kimseyle bir kavgası yok”
İlke Haber Ajansı’nı ziyaret eden Amca M. Said Şanlı, yeğeni Mehmet Ali Sanlı’nın geçtiğimiz pazar günü köyden şehre maaşını almak için geldiğini ve o günden bu yana bir daha dönmediğini söyledi. M. Said Şanlı, “Yeğenim evli ve bir çocuk babasıdır. Düşmanımız yok. Kimseyle bir kavgası yok. Bu güne kadar kendisinden şikâyetçi olan bir kimseyi tanımadık. Bir anda böyle ortadan kaybolmasına bir türlü anlam veremedik.” diyerek içine düştükleri sıkıntıyı dile getirdi. 

Şanlı, “Yeğenim şehre geldiğinde ilk olarak maaşını bankadan çekmiş. Daha sonra evi için Bağlar’da kurulan semt pazarından alış veriş yapıyor. Aldığı eşyaları kız kardeşinin evine bıraktıktan sonra evden çıkıyor ve bir daha da dönmüyor.” dedi.
  

“Allah rızası için kim bize bu müjdeyi getirirse biz de ona müjdesini veririz”
İlk olarak polise, daha sonra Jandarmaya ve Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına müracaat ettiklerini ifade eden amca M. Said Şanlı, “Bu konuda görevlilerin bir an önce bir şey yapmasını bekliyoruz. Allah rızası için kim bize bu müjdeyi getirirse biz de ona müjdesini veririz. Yeter ki bize bu güzel haberi getirsinler.” ifadelerini kullandı.  

Amca Şanlı, yeğeni M. Ali Şanlı`yı görenlerin insanlık namına 0 535 955 02 49 numaralı telefona haber vermelerini istedi.

(Fikret Özkan / Davut Ergin - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir