• DOLAR 32.552
  • EURO 34.985
  • ALTIN 2428.49
  • ...
Dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 99. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeni ile Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda bir dizi etkinlik düzenlendi. 

Kültür Merkezi’ndeki etkinliğe Vali Yılmaz Arslan, Batman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Durmuş, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri, şehit ve gazi dernekleri temsilcileri, STK yöneticileri ve çok sayıda öğrenci katıldı. 

Etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Turgut Özal Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Murat Yıldırım’ın Çanakkale Zaferi’nin anlam ve önemine ilişkin yaptığı konuşmayla devam etti. 

Program, öğrenciler tarafından okunan şiirlerin ardından, Çanakkale Zaferi’ni anlatan belgesel gösterimi ile devam etti. 

Programda, Dicle Üniversitesi Tiyatro Topluluğu öğrencilerinin sahnelediği ‘Cepheden Haber Var’ adlı tiyatro oyunu salonda duygulu anların yaşanmasına neden oldu. 

Tiyatro gösteriminin ardından Vali Arslan, Şehitler Haftası nedeniyle düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeler vererek öğrencileri tebrik etti. 

Kültür Merkezi’ndeki etkinlikten sonra Arslan ve beraberindeki heyet, Valilik ve Garnizon Komutanlığı’nın ortaklaşa düzenlediği yemekte şehit aileleriyle bir araya geldi.  (M.Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir