• DOLAR 32.553
  • EURO 34.832
  • ALTIN 2438.12
  • ...
STK`lardan HÜDA PAR`a geçmiş olsun ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Van Ticaret Sanayi Odası (TSO) öncülüğünde 10 Sivil Toplum Kuruluşu, Hür Dava Partisini (HÜDA PAR) ziyaret etti.  Van’da son dönemlerde artan saldırı ve gerginlikleri sonlandırmak ve huzurlu bir seçim süreci geçirmek amacıyla Van ilinde faaliyet yürüten partileri ziyaret ettiklerini belirten Vanlı STK’lar HÜDA PAR’a da geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. 

Heyet adına söz alan Van TSO Başkanı Necdet Takva, Van’ın güzel bir şehir olduğunu, bu kapsamda huzuru hak ettiğini, bütün partilerin siyasi çalışmalarını güzel ve huzurlu bir ortamda gerçekleştirmesi gerektiğini belirtti.  

Van’da huzurun sağlanması için de STK’lar olarak inisiyatif alarak bütün partileri ziyaret ettiklerini ve mutabakat sağlanması halinde bütün partilerin katılımıyla bir program gerçekleştireceklerini ifade eden Takva, HÜDA PAR’dan da destek istediklerini belirtti.  Takva, son dönemde gerçekleşen saldırılar nedeniyle de HÜDA PAR’a geçmiş olsun dileklerinde bulundu. 

HÜDA PAR İl Başkanı Rasim Sayğın ise, Parti olarak Van halkının huzuru ve selameti için ciddi ve özveriyle çalıştıklarını, sadece Van ilinde onlarca kez saldırıya uğramalarına rağmen de bu duruşlarını değiştirmediklerini belirtti. Sayğın, “Bu anlamda Halkın huzurunu sağlamaya yönelik her adımı destekleriz.” dedi. 

Heyet karşılıklı görüş alışverişlerinin ardından İl binasından ayrıldı. (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir