• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
AK Partililer ve BDP`liler arasında flama gerginliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN – Turgut Özal Bulvarı (Çömçe Kavşağı)’nda partilerinin flamalarını aynı esnada asan AK Parti ve BDP’liler arasında flama gerginliği yaşandı. 

Olay dün saat 21.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, BDP’liler, AK Parti flamalarını söküp yerine kendi partilerinin flamalarını astı. Bunun üzerine iki parti grubu arasında flama sökme yüzünden tartışma çıktı. Yaşanan tartışmanın ardından olay yerine AK Parti Belediye Başkan adayı M.Emin Ekmen ile BDP Belediye Eşbaşkanı Gülüstan Akel ve her iki parti üyeleri geldi. Parti başkanlarının da gelmesiyle tartışma devam etti. 

Daha sonra çok sayıda zırhlı ve sivil polislerin de olay yerine intikal etmesi ve olaya müdahale etmesi yüzünden tartışmalar yerini gerginliğe bıraktı. Yaşanan gerginliğin ardından AK Parti Belediye Başkan adayı Ekmen ile BDP’liler, polislere olay yerine gelen zırhlı araçları çekmelerini istedi. 

Polislerin olay yerinden uzaklaşmasıyla birlikte partililer tekrar olaysız bir şekilde flamalarını astı.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir