• DOLAR 32.525
  • EURO 34.57
  • ALTIN 2492.967
  • ...
HÜDA PAR`dan adaletli hizmet bekliyoruz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Hür Dava Partisi Kozluk Teşkilatı, Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu’nun katıldığı bir seçim mitingi düzenlendi 

HÜDA PAR mitingine yoğun katılımı gösteren Kozluklular, sorunlarını ve beklentilerini anlattı. HÜDA PAR`dan umutlu olduklarını dile getiren Mehmet Albay, "Güzel bir Kozluk, güzel bir Batman, güzel bir Türkiye güzel bir dünya için Hür Dava Partisi açıldı. Hür olarak doğduk, hür olarak görevimizi yapacağız. Hiç kimseye kul olmadan, hiçbir partiye kul olmadan, alçalmadan yükseleceğiz Allah’a kul olacağız. Peygamber efendimizin buyurduğu gibi İnsan kendi nefsini alçalttıkça, insanlara hizmet ettiğinde Allah katında yükselir. Bu Hür Dava Partisi de aynen bunun gibidir. Bunun temeli bugün değil, 30 yıldan beri bu temeli atılmış ve bu dava Allah’ın izniyle sadece Türkiye değil, dünyaya örnek olacak.” dedi.

Kozluk`un sorunlarını dile getiren İsmetullah Aksoy, “Kozluk’un altyapısı yeterince yapılmamıştır. Kozluk’un altyapısı iyi değil, üç yola su dolmuş. İşte bu Kozluk için gelecek yeni başkan adayımıza Allah’ın izniyle biz ona çok güveniyoruz, yapacağı çok işler de vardır. Belediyeciliğin bedeli ağırdır. Allah’ın izniyle bu yükü en güzel şekilde kendisi yapacaktır” şeklinde konuştu. 

Kardeşliği ve hizmeti bekliyoruz
Hür Dava Partisi’nden öncelikle adalet beklediklerini belirten bir vatandaş da, “Ondan sonra kardeşliği, hizmeti bekliyoruz. Kozluk iki kısımdır, yukarı ve aşağı arasında bir adaletsizlik vardır. Yani yukarı kısmındaki bütün kurumlar aşağı taşınıyor. Bunun taşınmaması için HÜDA PAR’dan beklentimiz budur. Ben Kozluk esnafı olarak, beklentim HÜDA PAR’ın Kozluk’un yukarısının bütün kurumlarını aşağı taşımamasını istiyoruz. Burada da dengeli olsun, aşağıda da dengeli olsun bunu istiyoruz.” ifadelerini kullandı. (Veysi Rüzgar / Zeki Aras - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir