• DOLAR 32.545
  • EURO 34.952
  • ALTIN 2430.872
  • ...
Suruç HÜDA PAR mahalle toplantısı düzenledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA –HÜDA PAR’ın , Şanlıurfa’nın Suruç ilçesi Sarayaltı mahallesinde partililerle düzenlediği toplantıya, İlçe Başkanı Halil YAVUZ, Suruç belediye Başkan Adayı Mustafa DURMAZ ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantı Ömer Durmaz Hoca’nın okuduğu Kuranı Kerim ile başladı.

Toplantıya ilgi büyüktü.  Miting havasında geçen toplantıda bir konuşma yapan HÜDA-PAR Suruç Belediye Başkan Adayı Mustafa durmaz, “Çalışmalarımız tahammül edilmiyor, hazmedilmiyor. Çok kısa bir süre önce hatta dün akşamdı.Allah’u Teâlâ kardeşlerimizden razı olsun. 7 bin 800 civarı aile ziyaret edildi.

Bu bir rahmettir, bu bir berekettir. Bu bir Hür Davanın dalgasıdır.Tsunami gibi akıyoruz.  Allah’u Tealaya hamdolsun. Tertemiz insanlar fevç fevç, grup grup HÜDA-PAR’a akın ediyorlar. Bu Hüda- Parın çok güçlü olmasından değil veya arkasında ciddi para gücü olduğundan değil. Bu bizim mazlum ve Mustazaf olduğumuzdan kaynaklanıyor.

Çünkü biz birbirimiz gibiyiz. Başkaları gibi değiliz. HÜDA-PAR gönülleri feth ediyor. Bizler gönülleri feth etmeye geldik. Tıpkı Bilal’i Habeşi gibi, tıpkı Musab bin Umeyr gibi, Hz. Ali gibi, Hz. Ömer gibi, Hz. Ebubekir’in sadakati gibi gönülleri feth etmeye geldik. “ dedi.

Durmaz ayrıca projelerinden bahs ederek,  ‘En büyük projemiz, yıllarca hiçbir belediye başkanı cesaret gösterip alt yapıya el atmamıştır. İnşallah halkımız bize teveccüh gösterirse biz bu alt yapı sorununu kökten hal edeceğiz. İlçemizin kentsel bir görünüme kavuşması için, hiçbir hizmetten geri kalmayacağız. Hizmet bir lütuf değildir, bilakis hakkınızdır. “ dedi.

Toplantı yapılan duayla sona erdi.  

(Ömer Taş-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir