• DOLAR 32.513
  • EURO 34.78
  • ALTIN 2423.348
  • ...
`Sabrımızı zorlamayın`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA-  Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Konya İl Teşkilatı, Van’da Hür Dava Partisinin düzenlediği mitingden dönen beş bayana BDP’liler tarafından yapılan saldırıyı yaptığı açıklamayla sert bir şekilde kınadı.

 HÜDA PAR Konya İl Başkanı Halis Özelçi yaptığı açıklamada, “Sizleri bu kadar onursuzlaştıran nedir? HUDA PAR’lı da olsa o bacılar sizlerinde anası, bacısıdır.” Dedi.

 Tarih boyunca bölge insanının namus kavramıyla nam saldığını ifade eden HÜDA PAR İl Başkanı Özelçi, bölge insanının kendisine hakareti hoş gördüğünü ama kadına hakareti asla hoş görmediğini belirterek,  “Bugün ne oldu da insanlar namus kavramından uzaklaştırıldılar.” Diye sordu.

 İstiklal savaşının kıvılcımlarından biri olan Sütçü İmam’ın Fransızlara karşı başkaldırmasını hatırlatan Özelçi, “Müslüman bacılarıma hakaret etme cüretinde bulunan sizler necisiniz. Yoksa sizler Müslüman değil misiniz?” dedi.

 Özelçi, Yahudilerin asrısaadet döneminde Müslüman bayanlara yaptığı terbiyesizliği Hz. Muhammed’in savaş sebebi saydığını belirterek, “ Peygamberimiz Yahudilere tarihin unutmayacağı bir dersi vermiş onların hepsine bulundukları yerden sürgün etmiş ve bir daha dönmemek üzere yurtlarında kovmuştur.” Diyerek tarihi olayı aktardı.

 Özelçi konuşmasının devamında, “Hz. Muhammed (sav) sevdalıları olarak sabrımızın zorlanmasını asla tavsiye etmiyoruz. Kırmızı çizgilerimizin yanından bile kötü niyetle geçilmesine asla razı olamayız.” İfadelerini kaydetti. (İsmail Yılmaz-İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir