• DOLAR 32.597
  • EURO 34.779
  • ALTIN 2505.229
  • ...
Batman Kamu Hastaneleri Birliği’nden Doğruhaber’e ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Yaklaşık 1 buçuk yıldır Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğini yapan Uz. Dr. Faruk Günak ve yerine atanan Tıbbı Hizmetler Başkanı olarak görev yapan Dr. Hakan Pamukçu Doğruhaber Gazetesi Batman Temsilciliği’ni ziyaret ettiler. Ziyarete Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Melek Barış’ta katıldı.

YENİ GENEL SEKRETERDEN FARUK GÜNAK’A TEŞEKKÜR
Ziyaret sırasında söz alan Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine atanan Dr. Hakan Pamukçu, hizmetlerinden dolayı Faruk Günak’a teşekkür ederek, “Bugüne kadar Faruk Hocamıza Batman’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Beyefendi ve mütevazi kişiliğile bizlere örnek oldu.

Kamu Hastaneler Birliğinde ciddi yatırımların yapılmasına neden oldu. Onkoloji, kardivasikler cerrahi, diş hastanesinde, çocuk ünitesi ve engelli polinikliği gibi büyük hizmetleri oldu. Türkiye’de bir ilk olarak bir özel hastane kamulaştırması için rol aldı ve bitirme aşamasına getirdi. İnşallah bizlerde devam etmeye çalışacağız. Kendi adıma ve Batman halkı adına ona teşekkür ediyorum. Allah yolunu açık etsin inşallah” dedi.

BATMAN’IN HER ZAMAN BİZİM GÖNLÜMÜZDE AYRI BİR YERİ OLACAKTIR
Tayini kendi isteği ile memleketi Şanlıurfa’ya çıkan Yaklaşık 1 buçuk yıldır Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğini yapan Uz.Dr. Faruk Günak’ta Batman’ın her zaman kendi gönlünde ayrı bir yeri olduğunu belirterek, “Elimizden geldiği kadar hizmet etmeye çalıştık. Bir şahsın yapabileceği bir şey değil, bir ekip işidir.

Hastanede en küçük birimde çalışan ve en üst yönetime kadar sağlık çalışanların hepsine teşekkür ediyorum.Yanımızda bulunan tıbbi hizmetler başkanımız olsun mali hizmetler başkanı olsun kendilerine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ellerinden geldiği kadar hizmet etmeye çalıştıklarına değinen Günak, “Elimizden geldiği kadar hizmet etmeye çalıştık.

Kusurlarımız olmuştur. O kusurlar benim şahsıma aittir. İyi ve güzel şeylerde sağlık çalışanlarına aittir. İnşallah bu görevide güzel bir kardeşimize gönül rızasıyla devretmenin mutluluğunu yaşıyorum.

Allah onu muvaffak etsin. Güzel işler yapacağına inanıyorum. Basın olarak sizinde katkı ve desteklerinizi bekliyoruz. Bende Şanlıurfa’ya gidiyorum ama Batman’a veda etmiyorum. Batman’ın her zaman bizim gönlümüzde ayrı bir yeri olacaktır.

Bu süreçte bize destek veren Bakanımız Mehmet Şimşek’e Valimiz Yılmaz Arslan’a ve ismini sayamadığım diğer yetkili ve dostlara teşekkür ediyorum. Saymaya kalksam çok büyük bir listenin oluşacağı iyi insanlarla teşriki mesaimiz oldu. Kendilerine teşekkür ediyorum. Sağlığın iyileşmesinde hepsinin çok katkısı oldu” ifadelerine yer verdi.

Ziyaret sırasında söz alan Doğruhaber Gazetesi Batman Temsilcisi Veysi Demir’de ziyaretlerinden dolayı eski ve yeni Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterlerine teşekkür ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Faruk Günak’ın Batman’a iyi hizmetleri olduğunu ve bu hizmetleri sürekli olarak haberleştirdiklerini belirten Demir, yeni görev yerinde başarılar ve muavffakiyetler diledi. Demir devamla, Hakan Pamukçu’ya da yeni görevinde başarılar dileyerek, yapacakları hizmetlerde yanlarında olacaklarını kaydetti.

(M.Sait Çelik, Mehmet Mikyas-Doğruhaber)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir