• DOLAR 32.561
  • EURO 34.889
  • ALTIN 2430.12
  • ...
HÜDA PAR Kahta Teşkilatından mahalle mitingi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADIYAMAN - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Kahta İlçe Teşkilatı, seçim çalışmaları kapsamında, düzenlediği mahalle mitingiyle Gazi Mahallesi sakinleriyle buluştu. Saat 19.00’da başlayan program, Ahmet Eroğlu’nun okuduğu Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. 

Programda konuşan HÜDA PAR Kahta Belediye Başkan Adayı Recai Arı, “Kâhta’nın hizmet sorunu vardır. Eğer bize yetkiyi verirseniz, Allah’ın izniyle hizmet göreceksiniz. Kendi kendinizi idare edeceksiniz” şeklinde konuştu. 

HÜDA PAR’ın seçim çalışmalarından bahseden Arı, Kahta’da Hür Dava Partisi için şuan şu algı var; İyidirler, güzel insandırlar ama sayıları azdır diye söylentiler var. Sayınızın azlığı asla sizi yıldırmasın. Çokluğu da sizi şımartmasın. Sizler sahabeler gibi samimiyetle, ihlasla, kararlılıkla yola devam ettiğiniz zaman Allah’ın izniyle önümüzdeki iki hafta içerisinde sayınızın kat kat arttığını göreceksiniz. Kalplerin sahibi Allah’tır. Emin olunuz ki evlerinde oturup sizin için şuan dua eden müminler vardır. İnsanlarımız rızık endişesiyle korkutulmuşlardır. İnşallah HÜDA PAR’ın güneşi doğacaktır.”dedi. 

Mahalle mitingi Mehmet Aydın’ın yaptığı dua ile sona erdi. Mitingden sonra seçim bürosuna geçen HÜDA PAR’lıların tekbir ve salavatları, Gazi Mahallesi sakinleri tarafından ilgi ile takip edildi.   (Mehmet EREN - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir