• DOLAR 32.598
  • EURO 34.803
  • ALTIN 2408.896
  • ...
Batman`da elektrik kesintisi uyarısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Dicle EDAŞ İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, çalışmalar nedeniyle
Çarşamba günü, Perşembe günü ve Cumartesi günü çalışmalar nedeniyle kısmi elektrik kesintisine gidileceği belirtildi.

Yapılan açıklamada, “İlimiz Merkez Kısmet Mahallesi 17. Cadde de bulunan TR-86 Trafosunun deplase işi nedeniyle 19.03.2014 Çarşamba günü 08.00-16.00 Saatleri arası Aydınlıkevler,Yeni Mah,Kısmet ve Çarşı Mahallelerin de  kısmi elektrik kesintisi yaşanacaktır.”  denildi. 

Perşembe günü yapılacak kesinti ile ilgili olarakta şu açıklama yapıldı: “İlimiz Merkez Site Mahallesi Toprak Mahsulleri Ofisi yanında bulunan Batman-1 Trafo Merkezi Salat Fiderine konulacak olan modüler hücre montajı nedeniyle 20.03.2014 Perşembe günü 08.00 - 09.30 saatleri arası elektrik kesintisi yaşanacaktır. Elektrik kesintisi olacak bölgeler aşağıda belirtilmiştir: (Fider 6  Silvan Fideri):Aydınkonak Köyü Demiryol (Tılmerç) Güvercin Köyü Kanatlı Köyü Yediyol Köyü,Bıçakçı Köyü,Selamet Mz,Bıçakçı Jandarma Karakolu,Kaniya Hise Mz.,Demirlipınar Köyü,Yeşilöz Köyü,Yoğurtlu Mz.,Çarıklı Köyü,Uğrak Köyü,Yağmurlu Köyü,Neval Mz.,Üçkuyular Mz.,Bayraklı Köyü,Yolağzı Köyü,Doluca Köyü,Esentepe Mz.,Yaylıca Köyü,Oluklu Mz.,Güneşli Köyü,Ödemiş Mz.,Reyhanlı Mz. Çamlıtepe ve Memursen TOKİ Mahalleleri ve Yukarı Salat Fideri 2 Adet OG Mesken Müşterisi Ağırlıklı Sulama Tesisleri Baz İstasyonu ve Ticari İş Yerleri. (Danalı Fideri): Kösetarla Köyü, Kumtepe Mz. Kayabağı Köyü, Badereş Mz. Kırmataş Mz.,Beşiri yolu Petrol İstasyonları ve İşyerleri. Hasankeyf Fideri: Hasankeyf Merkez ve Köyleri, Gercüş Merkez ve Köyleri veBeşiri Fideri: Beşiri Merkez, İkiköprü Beldesi ve Bağlı Köyler. OSB Fideri: Organize Sanayi Bölgesi ve Havalimanı Fideri: Batman Havalimanı” 

Cumartesi günü yapılacak kesinti ile ilgili olarak şu bilgiler paylaşıldı: “İlimiz Merkez Eski Devlet Hastanesi ve Grosmar AVM önündeki beton direkli hatta ait yer altı kabloların bağlanması nedeniyle 22.03.2014 Cumartesi günü 08:30-16:30 saatleri arası Fider-7 (DM-9)üzerinden beslenen Gültepe, Belde Mahalleleri ve Bölge Hast.,İl Özel İdare,Yeni sanayi, Hal,Tekstil Kenti,Tılmerç Toki,Bölge Trafik,Karatay ve Tuğla Fabrikaları Bölgelerinde kısmi elektrik kesintisi yaşanacaktır.” (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir