• DOLAR 32.602
  • EURO 34.767
  • ALTIN 2498.204
  • ...
İlim Yayma Cemiyetinden Milli Eğitim Müdürlüğüne ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL-Yapılan ziyarette İlim Yayma Cemiyeti Bingöl Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Korlaelçİ ve Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu. 

Ziyarette İlim Yayma Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Korlaelçi kısaca cemiyet ve Bingöl’de yapmayı planladıkları projeler hakkında Milli Eğitim Müdürü Sarı’ya çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. 

İlim Yayma Cemiyeti´nin, millî ve manevî değerlerimizi ihya ederek geleceğe taşımak, ilim ve irfan çalışmalarını destekleyerek yaygınlaştırmak ve geleceğin teminatı olan gençlerin şuurlu yetişmesi için 1951 tarihinde 68 hayırsever tarafından kurulduğunu söyleyen Korlaelçi, "Yarım asrı aşan bir süredir nice hayırlı, bereketli ve güzel hizmetlere vesile olan İlim Yayma Cemiyeti günümüzde, Edirne’den Van’a kadar, Türkiye genelinde verdiği burslarla eğitim alanındaki çalışmalarını sürdürmeye devam etmektedir.  " dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Yakup sarı ise konuşmasında, İlim Yayma Cemiyetinin yaptığı ziyaretten memnuniyet duyduğunu, Bingöl’de milli ve manevi değerlere sahip öğrenciler yetiştirmek için ellerinden geleni yapacaklarını, İlim Yayma Cemiyetinin çalışmalarının takdire şayan olduğunu belirterek, İlim Yayma Cemiyeti mensuplarına çalışmalarında başarılar diledi. (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir