• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
HÜDA PAR köy ziyaretlerinde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ - HÜDA PAR seçim çalışmalarına devam ediyor. 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Muş’un Ziyaret Köyü sakinleriyle bir araya gelen HÜDA PAR İl Meclis Üyesi Adayı Bülent Balkaya ile beraberindeki parti temsilcileri, köy halkının sorunlarını dinledikten sonra halka HÜDA PAR’ın kuruluş amacından bahsettiler. 

Parti heyeti ile beraber Ziyaret köyü sakinlerini ziyaret eden Molla Abdulbari Durmaz, yaptığı konuşmada Hür Dava Partisinin öncelikli olarak toplumda yitirilmiş olan İslami ve insani değerlerin yeniden ihyası için ortaya çıktığını söyledi.   

“Partimizin bin 400 yıllık bir tarihi vardır”

HÜDA PAR’ın yeni bir hareket olmadığını ifade eden Molla Durmaz; “Aslında  biz yeni bir parti değiliz. Belki HÜDA PAR adıyla, bu anlamda yeni bir isimle ortaya çıkmış olabiliriz. Ancak partimizin bin 400 yıllık bir tarihi vardır. Bu belirttiğimiz toplumsal meselelerle bin 400 yıldan beri mücadele ediyoruz. Bizim sadece ismimiz değişti. Yoksa mücadelemiz asla değişmemiştir. Biz sadece ihtiyaca binaen yeni bir isimle yeni bir sürece geçtik.” şeklinde konuştu.

Konuşmasında insanların görevli melekler tarafından sürekli izlendiklerini ve yapılan her amelin kaydedildiğini belirten Molla Durmaz, “Biz dünyaya geldiğimiz anda bizim için görevlendirilmiş melekler vardır. Bu melekler hem hareketlerimizi hem konuşmalarımızı hem de niyetlerimizi kayıt altına alıyor. İnsanlar yaptıklarından hesaba çekilirler. Eğer hayır işlemiş ise mükâfatını alır, şer işlemiş ise de cezasını çekecektir.” dedi. 

“HÜDA PAR ahlaki değerleri ihya için çalışıyor”

İnsanların, Allahın kendilerinden istediği hayat tarzını benimsemedikleri için yanlış yola düştüklerini kaydeden Molla Durmaz, “İnsanlar yanlış hareketler yapıyorlar. Aldığımız duyumlara göre muşta 5 bin tane uyuşturucu müptelası insan var. Bunlar tespit edilen rakamlar. Şimdi bu 5 bin çocuk bizim insanımızdır. Müminlerin çocuklarıdır. İşte HÜDA PAR buna el atacak. Hür Dava Partisi bizi biz yapan İslami ve insani değerleri yeniden ihya etmek için ve hayatı yaşanır hale getirmek için ortaya çıkmıştır.” şeklinde konuştu. Hür Dava Partisinin ahlaki değerleri ihya için çalıştığını kaydetti.  (M. Şirin Çağlayan-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir