• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
HÜDA PAR`dan provokasyon uyarısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN – Van İstasyon Mahallesinde BDP seçim bürosuna yapılan saldırıyı kınayan Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Van İl Başkanlığı, tüm kesimleri provokasyonlara karşı dikkatli davranmaya davet etti. 

Yaşanan son olaylar üzerine yazılı bir basın açıklaması yapan HÜDA PAR Van İl Başkanlığı, 16 Mart tarihinde Van’ın İstasyon Mahallesindeki BDP seçim bürosuna yapılan taşlı saldırıyı kınadı. 

“Karanlık güçler bir yerlere saldırarak rant devşirme peşindedir”

Bu gibi saldırıların provakasyon amaçlı yapıldığına dikkat çekilen açıklamada; “Bölgemizdeki bir takım karanlık güçler durmadan bir yerlere saldırarak rant devşirme peşindedir. Ancak bilinmelidir ki; saldırganlıkla, bu milletinin huzurunu kaçırılmakla, bir sonucun elde edilemeyeceği kesindir. 

Bu saldırı bir kez daha göstermiştir ki, tüm parti yönetici ve üyelerinin kamuoyuna ve halka yönelik sert ve gerginliğe yol açan söylemleri ve önceki saldırılara sessiz kalmaları fitne ve fesat odaklarına zemin hazırlamaktadır.”ifadelerine yer verildi.  

Herkesi çok dikkatli davranmaya çağıran açıklamada; Yine önceki gün Akparti ve Saadet Partisine düzenlenen saldırıları da kınıyor ve lanetliyoruz. Buradan tüm kesimleri sağduyulu davranmaya ve kimden gelirse gelsin tüm saldırılara tepki koyup kınayama davet ediyoruz.”denildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir