• DOLAR 32.376
  • EURO 34.986
  • ALTIN 2325.865
  • ...
`HÜDA PAR haklarınızın hamisi olacaktır`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADIYAMAN- Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) seçim çalışmalarına devam ediyor.   Adiyaman’nın Kâhta ilçesinde HÜDA PAR seçim çalışmaları kapsamında, düzenlediği mahalle mitingiyle Şeyhbaba ve Cumhuriyet mahallesi sakinleriyle buluştu. 

Hür Dava’nın düşüncesi halkını ayağına çağıran bir düşünce olmadığını dile getiren Hür Dava Partisi Kahta Belediye Başkan Adayı Recai Arı, “ Bizler Hür Dava Partisi olarak, bütün mahalleleri her akşam gezeceğiz. Hür Dava’nın düşüncesi halkını ayağına çağıran bir düşünce değildir, halkının ayağına gitmektir. Halkına eziyet ederek değil, halkına hizmet eden ve davasına sadık olan bir davadır.” Dedi. 

Hizmeti adaletli ve dürüst bir şekilde yapacaklarını dile getiren Arı, “Kâhta’mızın temel sorunlarını biliyoruz. Bizler bunun için bu yola koyulduk. Şu anda Şeyhbaba ve Cumhuriyet mahallesindeyiz; Şeyhbaba ve Cumhuriyet mahallesi gibi mahalleler neden tarih boyunca ötekileştirilmiştir. Neden bu insanlara hizmet götürülmemiştir. Bu insanların hiç mi hakları yoktur. Bizler hizmeti adaletli ve eşit bir şekilde bütün mahallelere, bütün sokaklara ve bütün fertlere adil bir şekilde götürmek için buradayız” ifadelerine yer verdi. 

Mahalle sakinlerinin tapu sorununa değinen Arı, “Cumhuriyet mahallesinin en temel en belirgin sorunlarından bir tanesi tapu sorunudur. Allah’ın izniyle Hür Dava Partisi Belediye’yi kazandığı zaman sizin bu hakkınızın hamisi olacaktır” şeklinde konuştu.
(Mehmet Eren - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir