• DOLAR 32.603
  • EURO 34.818
  • ALTIN 2503.736
  • ...
HÜDA PAR`dan Bahçesaray`a çıkarma
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN- HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Mehmet Yavuz, Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Mehmet Mehdi Oğuz, İl Başkanı  Rasim Sayğın, Bahçesaray Belediye Başkan Adayı Yalçın Tay ve partililerden oluşan heyet, seçim çalışmaları kapsamında Bahçesaray esnafını ziyaret etti ve  seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. 

HÜDA PAR belediye başkan adaylarına büyük teveccüh gösteren Bahçesaray esnafı, adaylara ikramda bulundu. 

Esnafın sıkıntı ve sorunlarını  dinleyen Hür Dava Partisi Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Mehmet Yavuz, müşterilerle ve halkla hasbihal etti. Esnafın tamamını gezen Yavuz, esnafla ve halkla Kürtçe konuşarak hal hatırlarını sordu. 

“Belediye malı yetim malı gibidir”

Secim bürosu açılışını gerçekleştiren Yavuz, burada yaptığı konuşmada, Allah’tan korkan siyasetçinin halkın malına göz dikmeyeceğini ifade ederek,  “Mahşerde milyonlarca-trilyonlarca insanın önünde Allah’a hesap vereceğini bilen bir belediye başkan adayıyla huzurunuzdayız. Böyle bir başkan, belediyenin malını yiyemez,  çünkü belediyenin malı yetim malı gibidir. Yetim malını yiyen karnında ateşle haşr olacaktır.”  ifadelerini kullandı. 

“Sadece hakkın rızasını kazanmak için bu yola çıktık”

Yavuz konuşmasının devamında, dertlerinin makam mevki olmadığını vurgulayarak, “Allah şahid olsun ki bizler bu yola mevki ve makam elde etmek için girişmedik. Bizler, sadece hakkın rızasını kazanmak için bu yola çıktık. Çirkefleştirilmiş siyasi düşünce ve algıları ortadan kaldırmak için bu yola koyulduk. Siyasetin yalansız, dedikodusuz, iftirasız da olabileceğini göstermek için bu yola koyulduk. Çünkü referansımız İslam’dır” İfadelerini kullandı. (Murat Dalgın-İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir