• DOLAR 32.551
  • EURO 34.918
  • ALTIN 2435.012
  • ...
Mardin esnafından HÜDA PAR`a destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN – Hür Dava Partisi’nin Mardin’de seçim çalışmaları sürüyor. HÜDA PAR Mardin İl Başkanı Şehmus Akman, Artuklu İlçe Başkanı İsmail Çevik, Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Molla Mahmut Kılınç, Artuklu Belediye Başkan Adayı Av. Yahya Turan ve partililerden oluşan kalabalık bir grup, Mardin esnafını ziyaret ettiler.

  Esnaf ile ayaküstü sohbet eden HÜDA PAR heyeti, yaklaşık 30 yıldır bu bölge insanına STK’lar vasıtasıyla hizmet ettiklerini, şimdi ise belediyeler vasıtasıyla bölge insanına daha güzel hizmetlerde bulunmak istediklerini ifade ettiler.

  Bölgeye hem İslami hem de insani hizmetler getireceklerini dile getiren HÜDA PAR Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Molla Mahmut Kılınç, sözlerine şöyle devam etti: “Şimdiye kadar gelen siyasi partiler, İslami hizmetlere el atmamışlar. Halkımız bizi seçtiği takdirde, ilk olarak İslami sonra da insani hizmetlere el atacağız. Bizler belediyelerin malını da yetimlerin malı gibi koruyacağız. Allah Resulü, ‘Halkın ileri gelenleri halkın hizmetkârıdır.’ diyor, inşallah halkımız bizi hizmetkâr olarak göreceklerdir. Bizler HÜDA PAR olarak; zinayla, fuhuşla, kumarla, hırsızlıkla ve içkiyle mücadele edeceğiz.”

 Halkın kendilerini seçmelerini durumunda ilk icraatlarının aldıkları belediyelerin kapısına “Rüşvet verende alanda mel’undur” tabelasını asacaklarını söyleyen Kılınç, “Eğer belediyecilikte rüşvet, torpil, arasa vurgunculuğu ve hırsızlık olmazsa şehir tesis edilir, inşallah biz güzel şehirlerimizi tesis edeceğiz. Özellikle ahlaki çöküntüye mücadele edeceğiz.  Çok güzel projelerle güzel Mardin’imizin güzel insanına hizmet edeceğiz.” dedi.

 Esnaf ve yoldan geçen vatandaşlar ise HÜDA PAR adaylarına dua ettikleri ve oylarını HÜDA PAR’a vereceklerini ifade ettiler. Partililer ise halka, HÜDA PAR’ın Mardin için düşündüğü projelerinin içinde bulunduğu broşürleri dağıttı. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir