• DOLAR 32.575
  • EURO 34.711
  • ALTIN 2413.671
  • ...
Kur`an`a geçen öğrenciler için hatim programı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Kur`an Nesli Platformu`na üye derneklerden Şanlıurfa Yardım Eli Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (YAR DER) Akçakale Şubesi, Kur`an-ı Kerim`e geçen öğrenci ve velilerine Kur`an-ı Kerim hatim programı düzenledi. 

Program dernek şubesinde verilen akşam yemeğinden sonra başladı. YAR DER üyesi İbrahim Acar, Kur`an`a geçen 20 öğrencileri ve velileri için hatim programı düzenlediklerini belirterek, "Elhamdülillah aylardır verdiğimiz ders meyvesini verdi, vermeye de devam ediyor. Ve son olarak bu işe Allah Resulünün hadisiyle başladık ve yola koyulduk sizin en hayırlınız Kur`an-ı Kerim`i öğrenen ve öğretendir diye buyurmuştur." dedi. 

Programda daha sonra Kuran`a geçen öğrencilere velilerin huzurunda ezberlenen ayetler okutturulup hatim duası yapıldı. 

Programla ilgili memnuniyetlerini dile getiren veliler ise şunları söyledi: "Elhamdülillah halen zamanımızda Allah`ın kitabı Kuran`a sahip çıkıp ders verenler var. İnşallah bu tür hayırlı işler hep devam eder bizler de kendi nesillerimizi Kuran`ın gölgesine adarız. Başta İbrahim Hocamız olmak üzere çocuklarımız üzerinde emeği geçen tüm Yar Der müdavimlerinden Allah razı olsun."
Program daha sonra salavatlar eşliğinde çocuklara verilen başarı belgeleri ve Peygamber Sevdalıları Platformunun kutlu doğum için hazırladığı mealli Kur`an-ı Kerimleri velilere hediye edildi.

 

Program yapılan dua ile sonra sona erdi.   (İbrahim Yılmaz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir