• DOLAR 32.331
  • EURO 35.093
  • ALTIN 2295.316
  • ...
Mardin HÜDA PAR: `Söylentiler gerçeği yansıtmamaktadır`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN-Hür Dava Partisi Mardin İl Teşkilatı yaptığı basın açıklamasında bazı siyasi parti ve belediye meclis adayları HÜDA PAR’IN Mardin Büyükşehir belediye seçimlerinde Ak partiyi destekleyeceği yönündeki söylentinin kara bir propaganda olduğunu söyledi.

HÜDA PAR Mardin il teşkilatı yaptığı Açıklamada, “Seçimlerin yaklaşıldığı bir ortamda HÜDA PAR’ın Mardin ve ilçelerindeki yükselişini tahammül edemeyen ve şimdiden Mardin Büyükşehir belediyesini Kaybetme telaşına kapılan Bazı siyasi parti ve belediye meclis adayları HÜDA PAR’IN Mardin Büyükşehir belediye seçimlerinde Ak partiyi destekleyeceğini, HÜDA PAR seçmenini Ak parti adayına yönlendireceğine dair kara propaganda ve asılsız sözler gerçeği yansıtmamaktadır ve tamamen hayal ürünüdür.” İfadelerini kullandı.

Açıklamanın devamında, “ HÜDA PAR Mardin ve tüm ilçelerinde İddialı bir şekilde seçime girecek ve özellikle Mardin büyükşehir belediyesini kazanmak için var gücüyle seçim kampanyasını sürdürmektedir. 31 Mart Sabahı başta Mardin Büyükşehir belediyesi olmak üzere diğer ilçe belediyelerinin de Hür Dava kadrolarının emin ellerine geçmesi için seçim sabahına kadar var gücümüzle çalışacağız İnşallah.” açıklamasında bulunuldu.

(Mehmet Aslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir