• DOLAR 32.571
  • EURO 35.039
  • ALTIN 2428.002
  • ...
Van Emniyet Müdürü merkeze alındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN-Van Emniyet Müdürü Ümit Yurdakul, Giresun Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, Muğla Emniyet Müdürü Ahmet Akbal ile Sivas Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay’ın başka bir göreve atanmak üzere merkeze alındığı belirtildi.

 

Bu arada görevden alınan Emniyet müdürlerinin yerlerine ise şu isimler atandı:

Kararnamede, Van Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi Mahmut Karaaslan, Giresun Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi Uğur Öztürk, Muğla Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi Veysal Tipioğlu, Sivas Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi Turgay Çalışkan atandı.

 

Bu arada 2012 yılı içerisinde 1'inci Sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi ederek Polis Başmüfettişi olarak Teftiş Kurulu Başkanlığı'nda görev alan Yurdakul, 14 Eylül 2012'de Van'a atandı. Yurdakul, bunun 2-3 gün içerisinde gelişen bir olay olduğunu belirterek, "Ben daha önce Van'dan ayrılmak için dilekçemi vermiştim. Bu Valilik tarafından kabul edilmemişti. Şimdi görevden alınarak merkeze alındık. Bugüne kadar burada görev yaptığımız süre içerisinde bir tuğla bile bırakabilmişsek ne mutlu bize. Görevi bize verenler, bu görevi bizden alabilir.” dedi.

 

Yurdakul'un merkeze alınmasından sonra Van Emniyet Müdürlüğü görevine ise Polis Başmüfettişi Mahmut Karaasalan'ın atandığı belirtildi. (Murat Dalgın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir